Ross Holidays
Meer over Klantenservice

De nieuwsbrief Aroma Elladas

Toen wij in 2002 onze klanten en andere Griekenlandliefhebbers wilden vertellen over ons bijzondere aanbod in Griekenland, bedachten we dat dit leuk zou zijn door middel van een krant. Inmiddels verschijnt deze Ároma Elládas nog een enkele keer in een gedrukte vorm en hebben wij de digitale versie die met regelmaat verstuurd wordt.

We wilden in deze nieuwsbrief Griekenlandliefhebbers een kijkje geven in onze ‘keuken’ maar ook hen op de hoogte houden van leuke wetenswaardigheden. Het woord nieuwsbrief vonden we heel zakelijk klinken en dekte in onze oren de lading zeker niet. We zochten naar een passende titel. Zo kwamen we op de naam Ároma Elládas, de geur van Griekenland.

Dat is wat we willen verspreiden! De geur van Griekenland is allesomvattend; de geur van de bloemen, de warme wind, de zee, de pijnbomen, het olijfbomenhout dat verbrand wordt na het snoeien en in de winter in de open haarden, het eten, de ouzo en ga zo maar door. En dat is wat wij u willen laten ruiken in onze Ároma Elládas. Leuke tips, wetenswaardigheden en recepten. Tevens deelt ons team ervaringen over onze bestemmingen met u. Stuurt u ‘m eens door naar vrienden die wellicht het bestaan ervan nog niet kennen, maar wel belangstelling voor Griekenland hebben. De reacties die wij krijgen zijn veelal blij en soms ontvangen we ook foto’s van de gemaakte recepten. Daar worden wij dan weer blij van. We hopen nog lang door te kunnen blijven gaan met het delen van onze ervaringen en belevenissen en wensen u veel leesplezier!

IMG_5476kopie