Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Top 5 zonsondergangen

Aan het eind van de avond kleurt de lucht het aller mooiste. Het romantische moment wat het eten extra lekker maakt.

5. Huize Ktima me Thea in Stoupa, Peloponnesos

Vanaf de balkons van Huize Ktima me Thea worden gasten getrakteerd op de mooie zonsondergangen. ‘s Avonds staan onze gasten klaar met hun camera’s. Gelukkig laten zij ons ook genieten van dit mooie uitzicht.

Huize Ktima me Thea

 

Huize Ktima me Thea

4. Huize Naftis

Een van de mooiste zonsondergangen van Corfu kunt u zien vanaf het balkon van Huize Naftis. Niet alleen overdag een ideale plek, maar ook ‘s avonds. Zeker als u ook geniet van het heerlijke eten in de taverne van de eigenaren.

Huize Naftis

 

Huize Naftis

3. Villa Dafni

In Villa Dafni, maar ook het ernaast gelegen Villa Lemonia, bent u de koning te rijk. Menig avond kleurt de lucht hier rood en zakt de zon langzaam achter de bergen. Vanaf uw eigen terras aan het zwembad is het steeds weer verrassend mooi.

Villa Dafni

 

Villa Dafni 

2. Agnanti

Over de baai van Pagasitikos leidt de zogenaamde Yellow Road naar de ondergaande koperen ploert! Genieten van een mooie zonsondergang vanaf uw balkon van Huize Agnanti. Uw balkondeuren op en genieten maar.

Huize Agnanti

 

Huize Agnanti

1. Poseidon

Na een wandeling even met de voeten omhoog. En nou wil het net zo zijn dat de zon van plan is afscheid te nemen van de dag. Als dat geen beloning is!

Huize Poseidon Huize Poseidon

 

Huize Poseidon