Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaar reisverhalenwedstrijd 2015

Toen klanten begonnen met het insturen van leuke ervaringen, vaak vergezeld van foto’s, dachten we dat het een leuk idee was om een fotowedstrijd op te zetten. Vandaag de dag worden we overspoeld door inzendingen. Maar niet alleen foto’s worden toegestuurd, ook reisverhalen komen steeds vaker in ons bezit. Daarom hebben we besloten ook hiervan, vanaf april 2014, de leukste inzending te belonen met een reischeque ter waarde van € 500,-.
Afgelopen jaar werden de meest uiteenlopende verhalen aan ons toegestuurd. Van bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking, tot verhalen over prachtige wandelingen en andere leuke uitstapjes op de bestemmingen. Omdat seizoen 2015 inmiddels ten einde is, is het tijd om hieruit een winnaar te kiezen:

Mevrouw Prins

IMG_1284_2_1000px

Van harte gefeliciteerd! Met uw prachtige verhaal ‘Griekse gastvrijheid‘ wint u de reischeque ter waarde van € 500,-. Met veel plezier hebben wij gelezen over uw vakantie op de Peloponnesos.

Lees hier het reisverhaal

Heeft u ook een leuke ervaring, mooie route gewandeld of een bijzondere ontmoeting gehad tijdens uw vakantie naar een van de bestemmingen van Ross Holidays? Laat ons hierin delen en de leukste verhalen worden op de site gepubliceerd. U kunt uw reisverhaal met bijbehorende foto’s sturen naar reisverhalen@rossholidays.nl. Veel plezier met schrijven en bedankt voor uw bijdrage.

Reisverhalenwedstrijd Ross Holidays