5 redenen om te na-zomeren volgens Netty

Onze medewerker Netty zal binnenkort twee weken naar Kreta gaan. Wij vroegen haar waarom het najaar voor haar een ideale tijd is om op vakantie te gaan naar Griekenland.

Rustige strandwandeling

Ik ben echt een strand- en wandelliefhebber. Het fijne van een vakantie in september is dat de zee opgewarmd is en het strand rustig is. Dat is een goede combinatie toch? Een lange strandwandeling ’s avonds terwijl de zon ondergaat, daar heb ik nu al zin in!

Tijd om te ondernemen

In de maanden september en oktober is de kans op een hittegolf kleiner. Dit biedt de ruimte om overdag veel te ondernemen. Met de auto trekken we erop uit om in een natuurgebied mooie wandelingen te maken. De laatbloeiers kleuren het landschap weer anders dan in de zomer en het voorjaar.

Eindelijk!

Nu de kinderen volwassen zijn, ben ik niet meer gebonden aan de schoolvakanties. Hierdoor kan ik dus ook buiten het hoogseizoen op vakantie gaan. Ik kan mijn eigen gang gaan en ook eens de nazomer van Griekenland beleven.

Perfecte afsluiting van de zomer

Nazomeren in Griekenland is voor mij de perfecte manier om de zomer af te sluiten. Een glas ouzo op het terras met een verse vis op tafel, dat is iets om naar uit te kijken! Het toerisme neemt af en daardoor hoor ik meer Grieks om mij heen praten op vakantie, daar kan ik zo van genieten.

Nog even genieten van de zon!

Een garantie voor het mooiste weer heb ik nooit, maar het is over het algemeen nog heerlijk warm in deze maanden. Zo kan ik nog even genieten van de laatste warme zonnestralen, voordat de kou van de winter mij weer tegemoet komt. De komende week wordt het 25-30 graden!

Last-minutes

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord