Agentschap Epiros

Parga, in de rug gesteund door bergen, ligt aan de westkust van de provincie Épiros. Deze provincie biedt een ideale combinatie van strand, natuur en cultuur. De Zagória is een boeiend gebied met unieke bergdorpen en een indrukwekkende natuur. Het eiland Lefkas ligt zuid-westelijk van de provincie Epiros en bereikt u via een drijvende brug. De stranden van Lefkas zijn bekend in heel Europa, het binnenland is groen en onontdekt.

In Parga is het kantoor van de heer Antónis Zygóuris en hij is de eigenaar van het toeristenbureau I.T.S. Hij is van jongs af aan vertrouwd met het toerisme. Zijn ouders heropenden een halve eeuw geleden het oudste hotel van Parga, het Acropol Hotel, dat in 1887 het allereerste hotel van Parga was. Vader en moeder Zygóuris hebben zes zonen. Om die allemaal aan een broodwinning te helpen, verbouwde de familie in 1980 het oude hotel en op de benedenverdieping werd restaurant Castello gerealiseerd. Zoon Antónis ging voor zijn studie toerisme naar Zwitserland. Vervolgens werkte hij in deze branche een tijd in Duitsland en daarna in Engeland. In 1993 nam hij de stap om een eigen toeristenbureau te openen in Parga. Ouders en broers leven allemaal mee met alle takken van dit driedubbele familiebedrijf. Wij hebben sinds vele jaren een goede samenwerking met I.T.S. voor ons aanbod in de provincie Épiros.

Op het kantoor van I.T.S. heeft reisleiding een werkplek om alle werkzaamheden voor de gasten van Ross Holidays goed voor te bereiden. Zij ontvangt onze gasten op de luchthaven, begeleidt de transfer en bezoekt u regelmatig op uw vakantieadres met informatie over de omgeving. U kunt bij haar terecht voor het boeken van een excursie of een huurauto. Op gezette tijden is zij op het kantoor van I.T.S. om uw vragen te beantwoorden.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten