Agentschap Ithaki

Op weg naar Ithaki, is de beste wens een lang verblijf….
Het gering aantal vierkante kilometers van Ithaki weet zijn bezoekers te bekoren. De bovenstaande spreuk is dan ook méér dan van toepassing voor een verblijf alhier.

Toen Stefanos Stefanou kennis maakte met Omiros Kostopoulos wist hij al snel dat dit de geschikte man was om Ross Holidays met zijn agentschap op Ithaki te vertegenwoordigen. De liefde en het enthousiasme voor zijn eiland wisten ons direct te bekoren en wij stellen hem dan ook graag aan u voor.

Omiros Kostopoulos is de eigenaar van Polyctor Tours. Hij is in Athene geboren. Omdat zijn vader kapitein was bij de marine, bracht hij zijn jeugd grotendeels door op een schip. Zijn middelbare school rondde hij af op Ithaki. Vervolgens keerde hij terug naar Athene, waar hij Toeristisch Management studeerde aan de Technische Universiteit van Athene. Daarnaast volgde hij de studie Management en Organisatiegedrag aan het Deer College in Athene. Ondertussen had hij daar ook een baan bij het Hilton Hotel. Na zijn diensttijd ging hij als contractmanager werken, bestemming Griekenland, voor een Engelse reisorganisatie. Hierdoor reisde hij door zijn land en maakte kennis met alle hoeken. Hij realiseerde zich dat Ithaki een bijzonder eiland was. Toen hij de kans kreeg terug te keren naar zijn kleine en mooie eiland Ithaki, hoefde hij niet lang na te denken.

Hij begon een reisagentschap en haalde diverse reisorganisaties naar Ithaki. Inmiddels is hij al sinds enige jaren de samenwerker van Ross Holidays en verzorgt hij alle lokale diensten voor onze gasten. Hij hoopt dat u na het lezen van deze brochure geïntrigeerd raakt door de schoonheid en mythe van Ithaki en zelf kennis wil maken met dit onbedorven, eenvoudige en toch wereldse Ithaki. U bent meer dan welkom op Ithaki.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten