Agentschap Ithaki

Op weg naar Itháki, is de beste wens een lang verblijf….
Het gering aantal vierkante kilometers van Itháki weet zijn bezoekers te bekoren. De bovenstaande spreuk is dan ook méér dan van toepassing voor een verblijf alhier.

Toen Stéfanos Stefánou kennis maakte met Ómiros Kostópoulos wist hij al snel dat dit de geschikte man was om Ross Holidays met zijn agentschap op Itháki te vertegenwoordigen. De liefde en het enthousiasme voor zijn eiland wisten ons direct te bekoren en wij stellen hem dan ook graag aan u voor.


Agentschap Polyctor

Ómiros Kostópoulos is de eigenaar van El Greco Tours. Hij is in Athene geboren. Omdat zijn vader kapitein was bij de marine, bracht hij zijn jeugd grotendeels door op een schip. Zijn middelbare school rondde hij af op Itháki. Vervolgens keerde hij terug naar Athene, waar hij Toeristisch Management studeerde aan de Technische Universiteit van Athene. Daarnaast volgde hij de studie Management en Organisatiegedrag aan het Deer College in Athene. Ondertussen had hij daar ook een baan bij het Hilton Hotel. Na zijn diensttijd ging hij als contractmanager werken, bestemming Griekenland, voor een Engelse reisorganisatie. Hierdoor reisde hij door zijn land en maakte kennis met alle hoeken. Hij realiseerde zich dat Itháki een bijzonder eiland was. Toen hij de kans kreeg terug te keren naar zijn kleine en mooie eiland Itháki, hoefde hij niet lang na te denken.

Hij begon een reisagentschap en haalde diverse reisorganisaties naar Itháki. Inmiddels is hij al sinds enige jaren de samenwerker van Ross Holidays en verzorgt hij alle lokale diensten voor onze gasten. Hij hoopt dat u na het lezen van deze brochure geïntrigeerd raakt door de schoonheid en mythe van Itháki en zelf kennis wil maken met dit onbedorven, eenvoudige en toch wereldse Itháki. U bent meer dan welkom op Itháki.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord