Agentschap Kefalonia

Kefalonia vormt sinds enige jaren een onderdeel van het aanbod van Ross Holidays. En niet voor niets ontvangen wij hier jaarlijks enthousiaste gasten die hun ogen uitkijken naar als dit moois. De vele mooie vergezichten en natuurmirakels in de meest bijzondere kleurschakeringen zorgen ervoor dat velen terugkeren naar dit eiland.

Op Kefalonia werken we samen met Katsouris Travel dat mede-eigendom is van de heer Omiros Kostópoulos. Misschien dat deze naam u reeds bekend in de oren klinkt. Hij is namelijk onze vertegenwoordiger op het ernaast gelegen eiland Ithaki. Onze goede ervaringen met zijn kantoor daar, heeft ons doen besluiten ook met hem in zee te gaan voor de service aan onze gasten op het kleurrijke Kefalonia.

Omiros Kostopoulos is geboren in Athene, maar verbleef in zijn jonge jaren tot en met zijn middelbare schooltijd op Ithaki. Daarna ging hij studeren in Athene. Na zijn militaire dienstplicht vertrok hij naar Engeland om daar ervaring op te doen bij een Griekenlandspecialist. Door deze ervaring weet hij precies wat hij ons moet aanbieden om onze gasten van goede service te voorzien. Reisleiding voor de gasten van Ross Holidays heeft op zijn kantoor een werkplek. Zij ontvangt en begeleidt u bij aankomst en vertrek naar/vanaf uw woning, bezoekt u tijdens uw verblijf enkele malen en geeft u advies en tips over de omgeving, restaurants, regelt excursies en autohuur voor u. Zij draagt met de informatie, zowel gesproken als geschreven, bij aan een prettige vakantie op Kefalonia.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord