Agentschap Kythira

Lieflijk en ruig tegelijk, zo is Kýthira te omschrijven. Dit onontdekte eiland in Griekenland is voor veel Grieken het summum om te bezoeken. Het wordt bezongen en beschreven in liedjes en gedichten. Wij bieden de mogelijkheid om hier deel uit te kunnen maken van deze ervaring.

Op Kýthira werkt Ross Holidays samen met Kíthira Travel, het agentschap van de heer Kostas Koronéas, een eilander in hart en nieren. Hij is geboren op Kýthira, groeide op in Athene en trouwde met Marianne Kasimati, die ook werkzaam is op het kantoor van Kíthira Travel. Marianne is de salesmanager van de afdeling travel en is verantwoordelijk voor de afhandeling van het vliegverkeer en de scheepvaart op Kýthira. Hun dochter Myrto studeert nog en is in de toekomst van plan het bedrijf te continueren en met hetzelfde succes te vervolgen. Kostas studeerde in Athene economie en management voor toerisme en scheepvaart. Hij is een veelzijdig persoon met veel interesses. Zo heeft hij een grote liefde voor muziek en bespeelt hij ook veel instrumenten.

We laten Kostas zelf aan het woord: “Ons reisbureau is het eerste officiële reisbureau van Kýthira. Sinds de oprichting van ons kantoor in 1982 zijn we actief bezig als scheepvaartagentschap van grote maatschappijen, inclusief de cruiseschepen die Kýthira aandoen. Wij zijn de handling-agent van alle privé vliegtuigen die willen landen op het eiland. Onze hoofdmotivatie komt voort uit de liefde voor ons eiland met zijn oneindige schoonheden. Wij voelen dan ook sterk de behoefte om ons eiland onder de aandacht te brengen bij vakantiegangers die op zoek zijn naar een bijzondere bestemming. Het eiland heeft veel moois te bieden aan natuur en authentieke dorpen. Een wirwar van paden en wegen leiden over het eiland en bieden de mogelijkheid om het eiland te ontdekken. Wij nodigen u uit op Kýthira en beloven u een onvergetelijke vakantie. Tot ziens op Kýthira”.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten