Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Agentschap Kýthira

Lieflijk en ruig tegelijk, zo is Kýthira te omschrijven. Dit onontdekte eiland in Griekenland is voor veel Grieken het summum om te bezoeken. Het wordt bezongen en beschreven in liedjes en gedichten. Wij bieden de mogelijkheid om hier deel uit te kunnen maken van deze ervaring.

Kithira Travel

Op Kýthira werkt Ross Holidays samen met Kíthira Travel, het agentschap van Marianna Koronéas, samen met haar dochter en schoonzoon. Zij zijn eilanders in hart en nieren. Als agentschap zijn zij verantwoordelijk voor de afhandeling van het vliegverkeer en de scheepvaart op Kýthira. Het eiland is een geliefde aanleghaven voor verschillende cruises die Chora op hun programma hebben staan. Dochter Myrto heeft haar studie inmiddels afgerond en is in de zomermaanden actief in de weer bij het agentschap. Zij bieden met 2 kantoren ondersteuning aan Ross Holidays. Reisleiding heeft een plek op het kantoor in Potamos, waar zij alle voorbereidingen treft om de gasten van Ross Holidays een onvergetelijke vakantie te bieden. .

Kithira Travel is het eerste officiële reisbureau van Kýthira. Sinds de oprichting van het kantoor in 1982 zijn zij actief bezig. De hoofdmotivatie van Marianna komt voort uit de liefde voor het eiland met de oneindige schoonheden. Zij en haar team zijn zo trots op het eiland dat zij het eiland graag onder de aandacht brengen bij vakantiegangers die op zoek zijn naar een bijzondere bestemming. Het eiland heeft veel moois te bieden aan natuur en authentieke dorpen. Een wirwar van paden en wegen leiden over het eiland en bieden de mogelijkheid om het eiland te ontdekken. Met alle plezier verwelkomen ook zij u op Kythira.