Agentschap Lefkas

Lefkas, een eiland apart. Waarom? Omdat het een eiland is dat eigenlijk geen eiland is. Door de verbinding met het vaste land door een lange pier, biedt het eiland onbeperkte mogelijkheden voor het ondernemen van tochten, maar heerst er toch die herkenbare eilandsfeer.

Onze lokale service wordt verleend door ons agentschap Generation. Al sinds vele jaren werken wij samen met de heer Chrístos Manolítses die voor ons de autohuur verzorgd. 20 jaar geleden begon hij een autoverhuurbedrijf en stichtte hij zijn gezin dat inmiddels uit 3 dochters bestaat.

De oudste dochter heeft belangstelling voor het toerisme en studeert Public Relation and Communication een deelt mijn passie voor het bedrijfsleven. Samen met haar ben ik een reisbureau gestart om bezoekers van Lefkas wegwijs te kunnen maken op het eiland met onze kennis en mogelijkheden. Omdat de samenwerking met Ross Holidays gebaseerd is op een lange samenwerking waarbij Chrístos Manolítses al vaker behulpzaam was bij zaken buiten autohuur, was de afspraak over een samenwerking op dit vlak snel gemaakt. Zijn dochter Élena en hij staan garant voor een persoonlijke service en zullen er alles aan doen om externe afspraken zo te regelen, dat u nergens over na hoeft te denken.

Zoals op de meeste bestemmingen is er op Lefkas een host(ess) gestationeerd, die u verwelkomt op de luchthaven en begeleidt naar uw vakantiewoning of hotel en aan het einde van de vakantie weer terug. Een aantal keren per week bezoekt zij u om u over het eiland te vertellen en u leuke tips te geven. U kunt bij haar terecht voor het reserveren van excursies of het huren van een auto. Samen met ons agentschap staan zij paraat om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord