Agentschap Lesbos

Lesbos heeft een eigen karakter en dat heeft ons aanbod hier ook. De kleinschaligheid komt hier goed naar voren. Dit in combinatie met de pracht en eigenheid van het landschap, is het een ideale plek om vakantie door te brengen. Om dit te realiseren werken we samen met Com Travel.

Com Travel is in 1997 opgericht door Achilléas en Doris Sougioltzís, die nog steeds de leiding voeren. Achilléas Sougioltzís is geboren en getogen in Mólivos en kent Lesbos op zijn duimpje. Hij is al sinds lange tijd bezig met toerisme en werkte voor grote organisaties. Zijn vrouw Doris is geboren in Oostenrijk en studeerde daar reclamewetenschappen. Na een glansrijke carrière in Wenen besloot zij een bezoek te brengen aan het mooie Lesbos. Daar ontmoette ze haar grote liefde en de rest is bekend. Sinds jaren zijn zij partners, zowel privé als zakelijk.

“Wij werken hard en ik durf te zeggen dat Com Travel een van de best uitgeruste en georganiseerde agenten van Lesbos is. Wij stoppen veel van onze energie in ons werk en we doen er alles aan om onze klanten die diensten te verlenen die een verblijf op ons mooie eiland kunnen veraangenamen,” zijn de woorden van de heer Sougioltzís. Wij zijn ervan overtuigd dat de liefde voor zijn eiland hem ertoe drijft een uitstekende service te verlenen aan onze gasten. Tevens biedt hij een werkplek aan reisleiding. Zij begeleidt gasten van en naar de luchthaven, brengt regelmatig een bezoek aan de accommodaties en voorziet gasten van interessante tips en wetenswaardigheden. Bovendien kunt u bij haar terecht voor het huren van een auto of het boeken van een excursie.

“Wij kijken uit naar uw komst en zullen uw vakantie op Lesbos onvergetelijk maken, wat overigens een makkelijke taak is op Lesbos. U hoeft alleen maar te komen en te genieten van al het moois dat Lesbos heeft. Vergeten doet u dan nooit meer,” aldus Achilléas Sougioltzís.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten