Agentschap Limnos

10 jaar geleden bracht Stéfanos Stefánou al een bezoek aan Limnos en was hij onder de indruk van de sfeer van dit authentieke eiland. Echter, om een programma volgens het bekende concept aan te bieden, is meer nodig dan een mooi eiland. Helaas ontbrak het destijds aan de mogelijkheden. Maar in 2016 kunnen we zeggen dat we geslaagd zijn. Tijdens een bezoek kwamen we in contact met de heer Sotíris Chazápis. Hij was erg geïnteresseerd in het verwelkomen van de gasten van Ross Holidays op zijn eiland.

Hij en zijn vrouw Maria hebben hun reisbureau sinds 1999. Zij begonnen het als agent voor de verkoop van ferrytickets. Hun kantoor bevindt zich in de haven van Mýrina. Na de jaren zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste reisbureau´s van Limnos en verkopen zij niet alleen nog tickets, maar hebben zij vijf touringcars, een wagenpark met huurauto´s en kunnen zij voorzien in een volledig pakket aan diensten.

“Wij zijn een familiebedrijf en zelfs mijn jonge zoontje neemt soms de telefoon al aan. We houden van ons werk en ons doel is om een hoge kwaliteit te leveren op al onze services. Tevreden klanten laten ons zien dat wij hierin slagen en dit drijft ons om hiermee door te gaan. Wij kunnen niet wachten tot de eerste gasten van Ross Holidays ons eiland gaan ervaren. Kalos irthate! Welkom!”

Reisleiding voor de gasten van Ross Holidays heeft op het kantoor van Aegean Travel een eigen werkplek. Zij zijn hier op gezette tijden aanwezig. Uiteraard verwelkomen zij u bij aankomst op de luchthaven en begeleiden de transfer heen en terug. Ook zullen zij u regelmatig bezoeken op uw vakantieadres om u te informeren over het eiland. U kunt ook bij hen terecht voor het boeken van een excursie of het huren van een auto.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten