Agentschap Peloponnesos

Voor het behartigen van onze belangen op de Pelopónnesos, hebben wij sinds jaren Doufexís Travel als samenwerker gekozen. De eigenaar Bábis Doufexís weet als geen ander te vertellen over de provincie Messinía. Graag laten we hem aan het woord om te laten weten hoe mooi het ‘eiland van de Pelops’ is en in het bijzonder de provincie Messinía, waar onze woningen staan. En vooral ook, hoe ideaal als vakantiegebied.

Het aanbod van Ross Holidays concentreert zich in het meest zuidelijke deel van de Pelopónnesos, waar het klimaat mild is en de zon vrijwel altijd schijnt. Door de ondergrondse rivieren en bronnen is de grond hier vruchtbaar. Uitgestrekte zandstranden en rotsachtige kusten wisselen elkaar af en zorgen samen met het bergachtige achterland voor een paradijselijk landschap. De karakteristieke dorpen dragen bij aan een bijzondere sfeer.

Al snel waren wij ervan overtuigd dat de heer Bábis Doufexís bij onze ideeën aansloot en gingen we met hem in zee. De heer Doufexís is geboren en getogen in Messinía. Het voortgezet onderwijs volgde hij in Athene terwijl hij elk vrij zomerseizoen werkte op het eiland Spétses. Hij rondde de studie computerengineering succesvol af en volgde een cursus Engels aan de universiteit van Cambridge. Toch werd het hem langzaam maar zeker duidelijk dat het toerisme zijn passie was. Hij ging enkele jaren werken voor een Engelse touroperator op het eiland Kos. Zijn hart bleef verpand aan zijn geboortegrond en na de opgedane ervaringen besloot hij terug te keren naar het zuiden van de Pelopónnesos en startte zijn eigen reisbureau. Wij hebben in hem een uitstekende vertegenwoordiger gevonden en hij zal alles dat binnen zijn vermogen ligt doen om uw vakantieplezier te verhogen.

De Nederlandstalige host(ess) heeft haar werkplek op zijn kantoor en zij verwelkomt u op de luchthaven bij aankomst en begeleidt u veelal naar uw vakantiewoning. Daarnaast komt zij geregeld bij u langs voor het beantwoorden van uw vragen, informatie te verstrekken over de omgeving en het reserveren van excursies of een huurauto. Samen staan zij garant voor een prima service.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten