Agentschap Pilion

Pilion is een schiereiland aan de oostkant van Griekenland, grofweg gelegen tussen Athene en Thessaloniki. Prachtige natuur, pittoreske bergdorpen, schilderachtige kustplaatsen en dat alles omringd door de blauwe zee met talloze mooie baaien. Het gebied is voornamelijk bekend bij de Grieken, waardoor de sfeer authentiek gebleven is.

Het schiereiland heeft zijn naam te danken aan de hoge berg in het gebied, de Pilio. Wij zijn ervan overtuigd dat Pilion bij uitstek een gebied is voor de Griekenlandliefhebber. Pilion biedt 365 dagen per jaar vakantiemogelijkheden. Het is een bestemming om te genieten van de prachtige dorpen, wandelingen en de cultuur.

Volgens de kenners biedt Pilion 365 dagen per jaar vakantiemogelijkheden. Ross Holidays heeft in Kala Nera een eigen reisbureau, Atropa Travel, net als op Corfu en Zuid-Kreta. Mevrouw Papanikolaou is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor.

Het kantoor biedt een sfeervolle werkplek aan het team van de reisleiding. Zij staan klaar om u een goede en persoonlijke service te bieden tijdens uw vakantie. Zij verwelkomen u op het vliegveld en begeleiden u naar uw vakantieadres. Tijdens uw verblijf bezoeken zij u regelmatig. U kunt bij hen of bij Atropa Travel terecht met vragen, voor informatie, het boeken van excursies of het huren van auto’s.

Atropa Travel staat ingeschreven bij de Nationale Organisatie voor Toerisme en is tevens lid van de HATTA, vergelijkbaar met de Nederlandse ANVR.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten