Agentschap Samos

Het eiland Samos heeft veel te bieden. Behalve dat Samos een van de meest groene eilanden van Griekenland is, heeft het enkele bezienswaardigheden, vele kerken en kapellen en gezellige dorpen, zowel aan de kust als in het bergachtige binnenland.

Ross Holidays werkt al jaren samen met het agentschap van de familie Ellinas, Samos Holidays, eerder onder de naam Éllinas Tours. De oprichter is Dimítris Éllinas, een Samioot in hart en nieren. Hij opende het kantoor in 1983. Het reisbureau groeide en in 1990 had hij vijf bussen en twaalf medewerkers. Inmiddels runt zijn zoon Kostas Ellinas het bedrijf. Uiteraard blijft het advies van zijn vader van groot belang voor hem.

Kostas Ellinas maakte kennis met het vak in het bedrijf van zijn vader. Vervolgens ging hij na zijn afgeronde studie op Samos naar Londen, om daar verder te studeren. Na het behalen van zijn diploma kwam hij terug naar Griekenland en werkte op verschillende eilanden. Inmiddels is hij de directeur van Samos Holidays en staat hij samen met zijn team klaar voor de ontvangst van de gasten van Ross Holidays.

Bij aankomst op het vliegveld verwelkomt de Nederlandstalige reisleiding u en begeleidt u naar uw woning of hotel. Gedurende uw gehele verblijf op Samos staan zij, Kóstas en zijn team graag voor u klaar voor het verstrekken van informatie en het reserveren van een excursie of een huurauto.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten