Agentschap Skópelos en Alónissos

In het noordwesten van de Egeïsche Zee, tegenover de zuidpunt van Pílion, ligt de eilandengroep de Noordelijke Sporaden. Het tweede eiland in de rij is Skópelos. Dit eiland is vooral geliefd vanwege de prachtige natuur, de mooie stranden in schilderachtige baaien, het kristalheldere zeewater en de warme gastvrijheid van de bevolking.

Alónissos is een ‘halte’ verder dan Skópelos van Pílion verwijderd. Onbekend maakt zeker niet onbemind. Voor de natuurliefhebber en rustzoeker is dit eiland een must. Bijzonder door zijn eenvoud en van een natuurlijke schoonheid. Bovendien is het de toegangspoort tot het beschermde natuurgebied National Maritime Park. Hier vinden vele zeldzame zeevogels, dolfijnen en de mediterrane monniksrob een veilige thuishaven.

Onze agent Mákis Perdikáris, eigenaar van Thalpos, is thuis op Skópelos en gaat op een uiterst betrokken wijze met zijn gasten om. Hij en zijn team staan klaar voor uw ontvangst en maken u wegwijs op het eiland met hun informatie. Tevens kunt u bij hen terecht voor vragen of het huren van een auto. Wij zien in Thalpos een verlengstuk van onze eigen service.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten