Agentschap West-Kreta

Het zou ondenkbaar zijn om als Griekenlandspecialist geen Kreta aan te bieden. Kreta is een veelzijdige bestemming met voor een ieder wat wils. Wij hebben destijds gekozen voor het westelijk deel van het eiland. Hier bevindt zich onder andere Chaniá-stad, waarvan sommigen zeggen dat het de mooiste stad van heel Griekenland is.

In de loop der jaren is West-Kreta zeer geliefd geworden bij menig vakantieganger. Toch hebben wij ons karakter in kleinschaligheid weten te bewaren. Onze keuzes liggen voorbij het geijkte, in Kalíves, Vámos, Kamisianá en bovenin het dorp Agía Marína.

Wij hebben ons kleinschalige karaker weten te bewaren op deze bestemming. Dit mede door de inzet van Creta Travel Services, kortweg CTS. “Met groot enthousiasme werken wij samen met Ross Holidays. Nederlandse gasten liggen ons na aan het hart door onze persoonlijke band met Nederland. We kijken met grote belangstelling uit naar de ontvangst van de Belgische klanten van Ross Holidays, die ons even lief zijn.” Aan het woord is eigenaar de heer Manólis Vlastós van Creta Travel Services, Kretenzer in hart en nieren. In 1992 startte hij zijn bureau na jaren ‘in het veld’ gewerkt te hebben. Manólis Vlastós kende alle ins en outs met betrekking tot de luchthaven en vluchtafhandeling. Samen met zijn Nederlandse partner Karin, die jaren als reisleidster had gewerkt, bundelde hij hun krachten en kennis en creëerde zo een klantgericht en persoonlijk programma.

Dat zij zich thuis voelen op het eiland, blijkt uit het feit dat zij niet alleen werken maar ook met hun twee kinderen wonen op West-Kreta. Momenteel is CTS een dynamisch agentschap en is het kantoor aan de hoofdweg in Káto Stalós. Een ervaren team van medewerkers staat garant voor de ondersteuning en uitvoering van de werkzaamheden volgens de filosofie van Ross Holidays. Zo vormen zij een perfect verlengstuk van de service zoals u die van Ross Holidays gewend bent. Zij bieden een basis aan de hostess die van hieruit alle voorbereidingen kan treffen voor uw komst. Zij is op gezette tijden aanwezig. Op de luchthaven ontvangt zij u, bezoekt u op uw vakantieadres en geeft u advies en tips over de omgeving, het maken van excursies en/of autohuur, die u uiteraard bij haar kunt reserveren. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie liggen hier voor u klaar.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten