Agentschap Zakynthos

De ruige kustlijn, het prachtige binnenland, de grotten met het mooie azuurblauwe water en natuurlijk ook Navagio maken het zeker de moeite waard dit eiland te bezoeken. Het feit dat deze bestemming jaarlijks veel bezoekers trekt, is niet voor niets. Het is er prachtig.

De Vakantiebeurs in Utrecht is de ontmoetingsplaats voor het leren kennen van nieuwe personen. Zo kwam de heer Mánthos Bolídis al vele jaren in Utrecht en steeds vroeg hij zich af waarom het zo rijke aanbod van Ross Holidays nog steeds geen Zákynthos aan kon bieden aan zijn klanten.

Hij nodigde ons uit en toen hij ons ‘de andere kant’ van Zákynthos liet zien, raakten we overtuigd dat het eiland meer dan zon, zee en zaligheid te bieden had.


In de service van BesTour vonden we een goede aansluiting bij die van ons. Zijn team op het kantoor heeft oog voor detail en een persoonlijke benadering is hen niet vreemd. Reisleiding krijgt een werkplek op zijn kantoor en zij zullen u verwelkomen op de luchthaven en u een bezoek brengen op uw vakantieadres. U kunt bij reisleiding terecht voor informatie, het boeken van een excursie of het reserveren van een huurauto. Samen met het team van BesTour vormen zij de basis voor een prima verblijf op Zákynthos.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten