Agentschap Zuid-Kreta

Na jarenlang met succes West-Kreta te hebben aangeboden, en dat overigens nog steeds doen, viel ons oog op Zuid-Kreta. Een schitterend gebied, minder druk bezocht en een prachtig achterland voor het maken van mooie wandelingen en autoroutes.

Sinds maart 2014 heeft Ross Holidays in Plakiás een eigen reisbureau met de naam Atropa Travel. Net zoals op Corfú en in Pílion, behartigt Atropa Travel de lokale service voor de gasten van Ross Holidays. Het ligt aan een zijstraat in het dorp, naast het postkantoor.

Het kantoor wordt geleid door de Nederlandse Gerrie Laanstra. Na een vakantie op Kreta werd zij verliefd op het eiland en de cultuur. Inmiddels woont zij al weer ruim 25 jaar op het eiland en kreeg zij twee dochters. Zij begon enkele jaren geleden als hostess voor de gasten van Ross Holidays en inmiddels is zij verantwoordelijk voor de werkzaamheden van het agentschap. “Ik ben op Kreta vooral werkzaam geweest in het toerisme en in de reclamewereld. Nu ben ik volledig bezig met Atropa Travel en de zorg voor de villa’s die Ross Holidays heeft gerealiseerd op Zuid-Kreta onder de verzamelnaam O Kipos tis Kritis, de tuin van Kreta. Ik voel me hier als een vis in het water en kijk uit naar de komst van de gasten van Ross Holidays. Graag tot ziens!”

Het team van Atropa Travel is dagelijks aanwezig en de hostess voor de gasten van Ross Holidays heeft hier haar basis. Zij ontvangt u op de luchthaven, bezoekt u regelmatig op uw vakantieadres en u kunt bij haar terecht voor vragen van algemene aard, excursies of het boeken van een huurauto. Atropa Travel organiseert kleinschalige excursies per minibus waardoor u kennis kunt maken met authentiek Griekenland.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord