Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Transavia entertainment

Transavia is per 1 maart gestopt met het aanbieden van de entertainment app. Ze zijn op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe app voor aan boord. Zodra je deze kunt gebruiken, laten we je dat uiteraard weten!

De tijden dat u met pijn in uw nek een film probeerde te volgen op de kleine beeldschermen boven uw hoofd in het vliegtuig zijn voorbij. Na toenemende reacties van passagiers die geen waarde hechten aan amusement in het vliegtuig,  gaf Transavia in 2013 al aan de bekende schermen in het vliegtuig te gaan verwijderen. Hierdoor zou Transavia flink in gewicht, onderhoud en storingsreparaties kunnen besparen. De nieuwe toestellen werden al geleverd zonder de beeldschermen en inmiddels heeft Transavia uit alle andere vliegtuigen de schermen verwijderd.

In plaats daarvan kunnen passagiers hun favoriete films downloaden via Transavia in-flight entertainment. De films en series kunt u vanaf 3 weken voor vertrek eenvoudig thuis downloaden op uw tablet of mobiel. Zodra u aan boord bent van het vliegtuig zijn de door u gedownloade films beschikbaar om te bekijken.

IFE-tablet-overviewplaylist

Onderstaand de stappen door Transavia beschreven:

 1. Download de app
  De leukste films en series download en bekijk je via de Transavia Entertainment App. Deze app kun je gratis downloaden voor iOS en Android. Nadat je de app gedownload hebt, log je in met je achternaam en het boekingsnummer. Inloggen kan vanaf 3 weken voor vertrek. Bij achternamen met een tussenvoegsel kan het zijn dat u deze aan elkaar moet schrijven (“vandijk” in plaats van “van dijk”)
 1. Kies je favoriete films en series
  Ben je ingelogd? Mooi! Dan kun je nu je favoriete films en series kiezen en aan je playlist toevoegen. Je kunt per persoon per tablet of telefoon maximaal 5 films of series uitkiezen en downloaden.
 1. Download de films en series
  Vanuit je playlist kun je de door jou gekozen films en series downloaden. Het is belangrijk dat je dit doet vóór je op reis gaat! Tips voor het downloaden: Download de films alleen als je tablet of telefoon verbonden is met Wifi. Maak genoeg ruimte vrij op je tablet of telefoon. De films en series zijn ongeveer 1 GB per stuk
 1. Bekijk de films aan boord
  Zodra je aan boord stapt, zijn de films en series die je hebt gedownload beschikbaar. Zet je tablet of telefoon in Flight Mode en je kunt direct beginnen met kijken.

Voordat je van huis gaat …
Laad je telefoon of tablet helemaal op. Vergeet je koptelefoon niet. Mocht je deze vergeten, dan verkopen we aan boord ook koptelefoons.

Transavia is per 1 maart gestopt met het aanbieden van de entertainment app. Ze zijn op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe app voor aan boord. Zodra je deze kunt gebruiken, laten we je dat uiteraard weten!

 

IMG_8686