Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Even voorstellen

Op de reserveringsafdeling geven Lineke, Ashley, Loekie, Eline en Gwen u graag advies over alle bestemmingen en reserveren desgewenst uw reis naar Griekenland. Aangezien zij regelmatig alle bestemmingen bezoeken kunnen zij u goed en gemakkelijk adviseren en veel over onze bestemmingen vertellen. De financiële administratie is in handen van Karin en Angela, terwijl Sander, Laura en Sebnem zorg dragen voor de marketing. Conny is operational manager en Charles Eltink is de manager van Ross Holidays.

Allen hebben zij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen naar Corfú, Paxos, Lefkas, Kefaloniá, Itháki, Épiros, Pílion, Évia, Skyros, Skópelos, Alónissos, Andros, Tinos, Limnos, Lesbos, Chios, Samos, Pelopónnesos, Kýthira, West-Kreta, Zuid-Kreta, Kéa en Thassos (april t/m oktober) en in de winter (oktober t/m maart) naar de Pelopónnesos, Kalavrita, Kreta, Pílion, Thessaloníki en Athene. Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan bijvoorbeeld eens langs op een van de vakantiebeurzen in het land waar wij met een stand vertegenwoordigd zijn. Yasas, oftewel tot ziens!

Charles Eltink, manager

Charles Eltink, Team Ross HolidaysNa zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het is alweer vijftien jaar geleden dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue.
De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan en nu al weer meer dan negen jaar in het prachtige pand aan de Kasteellaan te Wijchen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Loekie Veltkamp-Netten, reserveringsmedewerker

Loekie Netten, Team Ross Holidays

Mijn naam is Loekie Veltkamp-Netten. Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij Ross Holidays. Na het afronden van de studie Leisure Management in Leeuwarden ben ik terecht gekomen in het toerisme. Eerst als hostess en later op kantoor van een kleine touroperator. Na een heerlijke vakantie met Ross Holidays was mijn belangstelling voor Griekenland gewekt. En inmiddels ben ik werkzaam bij de Griekenlandspecialist. Inmiddels heb ik diverse bestemmingen bezocht en ben alleen maar enthousiaster geworden over het land en hetgeen we aanbieden. Samen met mijn collega’s sta ik u te woord adviseer ik u over de mogelijkheden binnen het veelzijdige Griekenland! Graag tot horens.

 

Lineke van Scherpenzeel, reserveringsmedewerker

Lineke van Scherpenzeel, Team Ross HolidaysHallo, mijn naam is Lineke van Scherpenzeel. Moeder van twee zoons van 28 en 24 jaar. Ik ben dertien jaar geleden als interieurverzorgster bij Ross Holidays komen werken maar kreeg na een paar jaar de kans om als reserveringsmedewerker aan de slag te gaan. Voor ik bij Ross Holidays kwam werken kende ik Griekenland alleen van naam. Maar daar is gelukkig, want het is een schitterend land, verandering in gekomen. Het werken bij een reisorganisatie als Ross Holidays is speciaal omdat het contact tussen ons kantoor en de agenten op de bestemmingen direct is, dus zonder tussenpersonen. Tevens krijgen we via studiereizen de kans om alle bestemmingen te bezoeken. Zodoende maak je kennis met de accommodatie-eigenaars en onze agenten ter plaatse. Om één favoriete bestemming te noemen vind ik moeilijk, maar als ik moet kiezen, denk ik het eerste aan Samos en de Pelopónnesos. Samos omdat het een heerlijk, groen eiland is met vriendelijke, gastvrije bewoners. En de Pelopónnesos omdat het een bestemming is waar je een rustige vakantie met een actieve kunt combineren. Je kunt hier, net als op Samos, prachtig wandelen, maar je vindt er ook veel bezienswaardigheden.

Ashley Marneef, reserveringsmedewerker

Ashley Marneef, Team Ross HolidaysKalimera, mijn naam is Ashley. Gedurende het laatste jaar van mijn opleiding manager verkoper reizen aan het ROC heb ik stage gelopen op de reserveringsafdeling van Ross Holidays. Erg naar mijn zin en blij verrast dat ik aan het einde hiervan mocht blijven werken in dit gezellige team. Naast u helpen met het vinden van een passende vakantie vind ik het zelf ook erg leuk om te reizen. Uiteraard staat Griekenland op nummer 1 op mijn lijstje van favoriete bestemmingen.

Eline Klasens, reserveringsmedewerker

Eline KlasensMijn naam is Eline Klasens en vanaf november 2015 ben ik werkzaam als reserveringsmedewerkster bij dé Griekenlandspecialist. Al op jonge leeftijd wist ik dat toerisme mijn passie was en na mijn middelbare opleiding ben ik dan ook de opleiding Manager Verkoop Reizen gaan volgen. Ik ben blij dat ik bij Ross Holidays de kans krijg om mijn kennis in de praktijk te brengen en onze klanten een onvergetelijke vakantie kan aanbieden in het wonderschone Griekenland. Ik sta u dan ook samen met mijn collega’s graag te woord over de mogelijkheden van het heerlijke en veelzijdige Griekenland! Een vakantie naar Griekenland begint bij Ross Holidays. Graag tot horens en wie weet tot ziens aan de balie.

 

Karin Kuppen, administratie

 Karin Kuppen, Team Ross HolidaysHallo, ik ben Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar tot op heden helaas nog geen kennis mee heb gemaakt. De warmte en gastvrijheid die van Griekenland alom bekend is, straalde Ross Holidays ook tijdens mijn sollicitatie uit. Inmiddels werk ik zes jaar met heel veel plezier bij de Griekenland specialist. De directe samenwerking tussen Ross Holidays en de Griekse agenten is zeer prettig. Ook het contact met de klanten van Ross Holidays over hun betalingen loopt al zes jaar soepel. Door deze op tijd te verwerken, bent u verzekerd van een tijdige toezending van uw reisbescheiden. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Angela Schraven, administratie

Yassas! Graag wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Angela Schraven en vanaf april 2016 werkzaam op de afdeling financiële administratie. Vol enthousiasme heb ik mezelf in de toeristische sector gestort. Ik heb al aardig wat van de wereld mogen zien en Griekenland ontbreekt zeker niet in de lijst. De zon, de altijd vriendelijke mensen en de geuren die je opsnuift als in Griekenland bent, heerlijk!
In de administratie heb ik al flink wat ervaring opgedaan in diverse branches. Ooit begon mijn carrière in de toerisme en nu is de cirkel rond en voel ik me thuis bij Ross Holidays waar ik mijn steentje bijdraag aan het gezellige en enthousiaste team om onze klanten een onbezorgde vakantie te bezorgen.

Conny Baltzer, operational manager

 Conny Baltzer, Team Ross HolidaysMijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 voor Ross Holidays de manager van de afdeling marketing, welke verantwoordelijk is voor de gehele presentatie van Ross Holidays. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, website, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van ons Griekenland product. Ik ben al sinds ruim vijfentwintig jaar werkzaam in het toerisme en reclame. De laatste jaren bij het reclamebureau wat voor Ross Holidays de reclame verzorgde. Ik kan in mijn huidige functie deze ervaringen in toerisme en reclame heel goed combineren. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Dit probeer ik, samen met mijn collega’s, in alle uitingen naar buiten toe, over te brengen. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op met mij of een van mijn collega’s. Met plezier vertellen wij u er uit eigen ervaring meer over.

Sander Janssen, marketing manager

 Sander Janssen, Team Ross HolidaysYassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Laura de Jong, marketing medewerker

Mijn naam is Laura de Jong. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Ross Holidays op de marketingafdeling. In 2014 reisde ik voor het eerst af naar Griekenland waar ik meteen genoot van de welbekende Griekse gastvrijheid, de prachtige landschappen en het lekkere eten. Het jaar daarna was de keuze om weer naar Griekenland af te reizen al snel gemaakt. Toen de kans zich voor deed om te gaan werken voor Ross Holidays kwam alles bij elkaar: mijn liefde voor reizen, het vakantieland Griekenland en het vak. Ik wens u alvast een hele prettige vakantie!

Sebnem Sadak, stagiaire marketing

Mijn naam is Sebnem Sadak. Van kleins af aan heb ik een passie ontwikkeld voor reizen. U kunt zich dus wel voorstellen dat ik meteen enthousiast werd toen ik de stagevacature voor de afdeling marketing van Ross Holidays voorbij zag komen. Mijn enthousiasme werd versterkt toen ik langskwam om kennis te maken met het bedrijf. De vriendelijkheid en warmte waar Griekenland zo bekend om staat, heb ik toen al mogen ervaren. Inmiddels ben ik al een tijdje werkzaam (als stagiair) en ben ik erg blij dat ik bij Ross Holidays een leuke stageplek heb gevonden waar ik de kans krijg om mij op persoonlijk en professioneel gebied verder te ontwikkelen en deel te mogen uitmaken van een leuke en leerzame organisatie. Wanneer komt u langs om kennis te maken met Ross Holidays en de (bijzondere) reizen die zij u te bieden heeft?

 

Lijkt het jou leuk om dit enthousiaste team te versterken?

Bekijk onze vacatures