Autorondreis Chios

Een autorondreis door Griekenland is dé manier om Griekenland te ontdekken. U komt op vele bijzondere plaatsen en uiteraard worden de trekpleisters niet overgeslagen. Een autorondreis, ook wel Fly Drive genoemd, is de ideale combinatie van rust, cultuur, natuur en het beleven van de Griekse gastvrijheid.

Wij bieden op Chios een autorondreis aan waarin u in een week over dit prachtige eiland reist. U overnacht drie nachten in hotels op basis van een tweepersoonskamer met douche en toilet inclusief ontbijt. De vier overnachtingen in Mesta, Volissos en Avgonima zijn in traditionele huizen met keukenfaciliteiten. Daarom is hier het ontbijt niet inbegrepen.

/

Autorondreis Chios

Dag 1Aankomst op Chios

Vandaag begint uw Fly Drive reis. Na aankomst op de luchthaven van Chios neemt u de door u gereserveerde auto en alle nodige informatie van onze hostess in ontvangst en rijdt u naar het hotel in Kambos ten zuiden van Chios-stad. Overnachting in Kambos.

Dag 2Chios-stad — Pirgi — Mesta

(Circa 40 kilometer)

Vandaag rijdt u naar het zuiden van het eiland. De sfeer van de vele mooie plekken die u bezoekt zal u bekoren. Uiteraard kiest u zelf de te bezoeken plaatsen, maar Pirgi mag aan uw lijstje niet ontbreken. Aan het einde van dag twee van de Fly Drive komt u in aan in Mesta. In dit dorp zult overnachten.

Dag 3Mesta en omgeving

Mesta is een middeleeuws dorp uit de 12e eeuw, dat gebouwd is als een labyrint. Er zijn slechts twee toegangswegen. De daken van bijna alle huizen staan met elkaar in verbinding. Vanuit dit dorp kunt u veel van de middeleeuwse dorpen bezoeken waar ook de cultivatie en productie van mastiek plaatsvindt. Tevens zijn hier prachtige stranden. U overnacht in Mesta.

Dag 4Mesta — Avgonima — Volissos

(Circa 37 of 52 kilometer)

Op de vierde ochtend rijdt u via de westkust naar het centrale en noordelijke deel van Chios. De rit gaat of naar het historische Volissos of naar het middeleeuwse dorp Avgonima. Vanuit deze gunstig gelegen dorpen kunt u het centrale en noordwestelijke deel van Chios ontdekken. Twee overnachtingen in Volissos of Avgonima.

Dag 6Avgonima/Volissos — Kardamyla

(Circa 46 of 33 kilometer)

Vanuit uw overnachtingsplaats reist u naar het noordoosten richting Kardamyla. Na al deze indrukken van vandaag is een bezoek aan de stranden van Nagos en Giossonas een welkome afsluiting van de dag. Op dag zes van de Fly Drive overnacht u in Kardamyla.

Dag 7Kardamyla — Kambos

(Circa 23 kilometer)

Aan het eind van de week zet u weer koers in zuidoostelijke richting naar Chios-stad. Er is immers in Chios-stad ook erg veel te bezoeken. Overnachting in Kambos.

Dag 8Transfer

Dit is het einde van uw Fly Drive reis over Chios. Vanuit Kambos rijdt u naar de luchthaven voor uw terugreis naar Nederland of naar een van onze vakantiewoningen voor een verlenging.

Categorie auto
19/4 t/m 30/6
1/7 t/m 15/9
16/9 t/m 28/09
A Fiat Panda 1100 of soortgelijk
€ 749
€ 794
€ 749
B Fiat Panda 1250 of soortgelijk
€ 769
€ 814
€ 769
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Wilt u deze autorondreis maken?

Onze autorondreizen zijn een voorstel. Wij maken graag nog aanpassingen naar uw eigen wens. Als u een aanvraag invoert nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvragen

Algemene voorwaarden autorondreis

• Per boeking worden € 30,- boekingskosten in rekening gebracht.
• Prijs per persoon inclusief vlucht, autohuur en drie overnachtingen in tweepersoonskamers inclusief ontbijt.
• Programma autorondreis, routes en overnachtingen zijn onder voorbehoud.
• Voorwaarden autohuur zie prijzen autohuur.
• Andere combinatieprijzen (aantal personen, soort of aantal kamers, type auto) op aanvraag.
• Verlenging in een van onze vakantiewoningen is mogelijk. Prijzen op aanvraag.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord