Een bijzondere reis

Noord-Evia & Pilion, € 949,- p.p.

Alle vertrekdata 2020, vanaf 24 april t/m 18 september | 15 dagen

De indrukwekkende kustlijn van Noord-Evia beschikt over de mooiste stranden. De Grieken brengen maar wat graag hun vakantie hier door. Het achterland is groen en een bergrug beheerst het binnenland. Diverse badplaatsen zorgen voor Griekse gezelligheid. Het is dan ook niet vreemd om de lokale bevolking muziek te horen maken, al dan niet vergezeld met traditionele dans. Istia laat u zien hoe het verleden geweest moet zijn en over het noordelijk deel van Evia zijn verschillende kloosters te bewonderen. Het tweede deel van uw vakantie verblijft u in het prachtige Pilion. De overweldigende natuur zal u zeker ook bevallen. Kala Nera is een badplaats waar u na een dag slenteren over de boulevard kunt eindigen bij een taverne voor een onvervalste Griekse maaltijd. Een goede plek om verder te genieten en terug te denken aan een bijzondere reis.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Vertrek iedere vrijdag van Amsterdam naar Volos (vanaf 24/04 t/m 18/09).
Ontvangst huurauto categorie A (Citroen C1 of soortgelijk) en vertrek naar Glyfa voor de bootovertocht naar Evia (niet bij prijs inbegrepen).
Een verblijf van 7 overnachtingen in Huize Irene of Huize Ilios in Pefki op basis van logies.
Vertrek naar Agioskampos voor de overtocht naar Pilion (niet bij prijs inbegrepen) op vrijdag.
Inlevering huurauto bij aankomst Huize Takos in Kala Nera met hier 7 overnachtingen in een studio op basis van logies.
Op vrijdag transfer naar de luchthaven van Volos voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Deze prijs is geldig voor alle vertrekdata (vanaf 24/04 t/m 18/09) gedurende seizoen 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

€ 949,- p.p.

Bovenstaande prijs is inclusief vlucht, genoemde woningen, 8 dagen autohuur en transfers. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze prijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing.

Aanvragen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord