Beginnerscursus

Om een beginnerscursus te volgen, dient u vooraf een basiscursus gevolgd te hebben. Dit kan middels een internetlink naar het lespakket, die u van ons ontvangt na het boeken van de reis inclusief het duikpakket. Om in het bezit te komen van het basiscertificaat, volgt u het digitale lesprogramma en rondt u dit af met een vaardigheidstest. Kosten van deze cursus zijn plusminus € 160,- per persoon en worden rechtstreeks aan PADI voldaan. Het ontvangen certificaat dient u te overleggen bij de duikschool, waarna zij ter plaatse van start kunnen gaan met het praktische deel van de beginnerscursus.

De beginnerscursus is mogelijk vanaf de leeftijd van 10 jaar. Een kind tussen de 10 en 14 dient echter begeleidt te worden door een ouder. Dit geldt tevens voor de online cursus. Een beginnerscursus neemt inclusief de intake en introductie 4 dagen in beslag. Aan het einde van de cursus is het gebruikelijk dat het beginnersniveau met succes wordt afgerond en ontvangt men hiervoor een PADI certificaat. Normaliter is dit het PADI brevet dat het mogelijk maakt om zelfstandig te duiken in open water tot een maximale diepte van 18 meter.

Na aankomst begeeft u zich naar de duikschool om in overleg de dagen te bepalen dat de cursus plaats zal vinden. De cursus begint na de intake en introductie waarbij onder andere de duikuitrusting wordt getest en gepast. De eerste dag begint met een kennismaking met het duiken in sta diep water, vanwaar het programma langzaamaan naar een dieper niveau gaat. De Nederlandstalige duikinstructeur neemt u als het ware aan de hand en samen komt u tot uw eerste duik. De volgende dagen worden gebruikt om ’s morgens en ’s middags een duik te maken vanaf het strand van Damnoni. Tussen de middag wordt de gezamenlijke lunch gebruikt (niet bij de prijs inbegrepen) samen met uw groep en de duikinstructeur in de taverne aan het strand.

Bent u de enige van uw gezelschap die graag deel wil nemen aan deze cursus? Dan kan de rest van het gezelschap tevens naar dit strand komen en genieten van een dag aan het water. Tijdens de lunch kan men aansluiten bij de groep en met u eten.

Tarieven beginnerscursus duiken

Onderstaande cursus worden wekelijks aangeboden.

• Begeleiding door ervaren Nederlandstalige instructeurs.
• Prijs per persoon, inclusief intake en programma zoals bovenstaand.
• Maximaal 6 personen in een groep.
• Inclusief transfer van Plakiás naar de duikplek v.v.

Prijzen zijn alleen geldig na het afronden van de online cursus.

Prijs excl. duikuitrustingPrijs incl. duikuitrusting
PADI open water duikcursus€ 449€ 585
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten