Ross Holidays
Meer over Wandelen en Trekkings
Wandelen

Wandelen en Trekkings in Griekenland

In samenwerking met diverse ervaren gidsen biedt Ross Holidays wandeltochten en trekkings aan op haar zomerbestemmingen. Deze wandelingen en trekkings zijn uitgebreid beschreven op deze website. Hieronder kunt u op de bestemming naar keuze klikken.

Tijdens een wandelarrangement maakt u gedurende drie of vier dagen een wandeling, waarbij u in de namiddag terug keert naar uw ’eigen’ vakantiewoning. Tijdens de tochten wordt u steeds begeleid door een deskundige, meestal Engelstalige wandelgids. Het vervoer naar het beginpunt van de wandeling en weer terug aan het einde van de dag is inbegrepen. Het gaat er ontspannen aan toe; de wandelingen zijn geschikt voor iedereen met een normale, energieke conditie.

Onze wandelaanbiedingen

Onze wandelbestemmingen

Bestemming Lefkas Lefkas
Bestemming Kefalonia Kefalonia
Bestemming Zakynthos Zakynthos
Bestemming Epiros Epiros
Bestemming Pilion Pilion
Bestemming Peloponnesos Peloponnesos
Bestemming Kythira Kythira
Bestemming West-Kreta West-Kreta
Bestemming Zuid-Kreta Zuid-Kreta

Trekking

Onze samenwerking met professionele mensen stelt u in staat tijdens een tour op een bijzondere manier kennis te maken met prachtige, vaak ongerepte gebieden.
De begeleiding wordt gedaan door een ervaren en betrokken Engelstalige gids. Deze zorgt ervoor dat de tochten op een ontspannen wijze verlopen en zal u op gezette tijden dusdanig verrassen met indrukwekkende, adembenemende uitzichten. Een minibus verzorgt steeds het transport van uw bagage.
Het aantal wandeluren kan variëren van vier tot maximaal acht uur per dag. Dit geldt ook voor de maximale hoogte die u bereikt gedurende uw trekking. Het is dan ook belangrijk dat u een goede conditie heeft; het gewenste wandelniveau wordt telkens aangegeven. Op deze site staan tochten met niveau B en B+. Dit staat per dag beschreven.

Trekking Zagoria Trekking Zagoria
Trekking Pilion Trekking Pilion
Trekking Kreta Trekking Kreta