Yoga op Ithaki

Op het lieflijke eiland Ithaki, thuiseiland van Odysseus, heerst een mystieke sfeer. Deze vormt een ideale basis om yoga lessen in de buitenlucht te volgen. Een ervaren yoga docente neemt u mee in een wereld van eenwording met de natuur. Door de oefeningen start u de dag vol energie en kunt u op pad om de rest van het eiland te ontdekken. De lessen vinden plaats op het prachtige strand van Dexa Bay en starten in de vroege ochtend.

/

Yogalessen - 2 dagen voor € 75,- p.p.

Dag 1Zondag

Vanuit Vathi gaan we naar het strand van Dexa, dat net buiten Vathi ligt. Tussen de olijfbomen gaat de docente te werk volgens het ‘alleen mat’ principe. Door de natuurrijke omgeving snuift u energie voor tien op.

Dag 2Dinsdag

We starten met een kleine wandeling richting het strand van Loutsa, ondertussen genietend van de ochtendgloren langs de baai van Vathi. Na een klein klim komen we bij Kanonia. Dit is een oud Venetiaans fort. Uitkijkend over de baai van Aetos doen we de oefeningen van vandaag. Na afloop lopen we gezamenlijk terug naar Vathi.

Per persoon
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Interesse?

Wilt u graag meedoen aan yoga op deze bestemming? U kunt telefonisch boeken of voer onderstaand reserveringsverzoek in.

Reserveringsverzoek

Voorwaarden yoga

• Begeleiding door een ervaren yogadocente
• Prijs is per persoon voor 2 dagen zoals beschreven.
• 1,5 uur les per dag
• Minimum aantal deelnemers 4, maximum 12. Bij onvoldoende deelname wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.
• Het niet doorgaan van de yogagroep is geen reden voor annuleren van de gehele vakantie. Annulering binnen 4 weken voor vertrek geeft 100% kosten van het yoga arrangement.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord