Yoga op Zuid-Kreta

Trish is de yoga docent voor de lessen in Plakias. Zij geeft al 16 jaar met veel plezier voor haarzelf, maar ook voor haar cursisten, yogalessen. Ze zijn geschikt voor alle niveaus. Vrijdag aankomst op Zuid-Kreta.

/

Yogalessen

Dag 1Zondag

Als u vanuit Plakias naar het oosten kijkt, ziet u op de top van de berg een eenzaam kerkje tegen de helling liggen. Dit is de Timios Stavros. We bereiken dit punt na een wandeling van 20 minuten bergopwaarts. Op dit serene punt met schitterend uitzicht, vindt de eerste yoga les plaats. Ondertussen ontplooit zich rondom u een weids uitzicht en hoort u hier niets anders dan het ruisen van de wind.

Dag 2Dinsdag

Voor de tweede dag van de yogalessen gaan we naar de baai van Fotinari, op 20 minuten loopafstand van Plakias. Op het strand laat Trish u ontspannen, oefeningen doen en tot uzelf komen. Na de les bent u totaal ontspannen en is er de mogelijkheid om een duik in het helderblauwe water te nemen.

Dag 3Donderdag

Op deze dag gaan we naar Spili, aan de andere kant van de Kourtaliotiko-kloof, waar de Botanische Tuin is. We wandelen langs de geuren van de kruiden naar het kleine amfitheater waar de les van vandaag wordt gegeven. Aan het einde is er tijd voor een kopje kruidenthee.

Per persoon
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Interesse?

Wilt u graag meedoen aan yoga op deze bestemming? U kunt telefonisch boeken of voer onderstaand reserveringsverzoek in.

Reserveringsverzoek

Voorwaarden yoga

• Begeleiding door een ervaren yogadocente
• Prijs is per persoon voor 3 dagen zoals beschreven, inclusief transfer naar/van het beginpunt van de yogales zoals beschreven vanuit Plakias.
• 1,5 uur les per dag op zondag, dinsdag en donderdag
• Minimum aantal deelnemers 4, maximum 8. Bij onvoldoende deelname wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.
• Het niet doorgaan van de yogagroep is geen reden voor annuleren van de gehele vakantie. Annulering binnen 4 weken voor vertrek geeft 100% kosten van het yoga arrangement.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten