Home > Vakanties > Appartementen > Andros > Huize Aelia

Huize Aelia

Agios Petros, Andros

Vlakbij het dorp Agios Petros ligt Huize Aelia op Andros. Het complex bestaat uit 11 verschillende appartementen met allen prachtig uitzicht op de omgeving. De appartementen bieden een unieke ervaring en veel comfort.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Huize Aelia bevat 11 verschillende appartementen. Appartement 1 is geschikt voor maximaal 2 personen en bevat een balkon met uitzicht op zee en de tuin van de accommodatie. Het appartement is ingericht met een tweepersoonsbed, een keuken en een eethoek. In de badkamer is douche en toilet.

Appartement 2 is geschikt voor 2 tot 3 personen en bevat twee balkons met uitzicht op de zee en de tuin van Huize Aelia. Het appartement bevat een tweepersoonsbed en een sofabank, voor de eventuele 3e persoon. Verder heeft de woning een keuken, een eethoek en een badkamer met douche en toilet.

Appartement nummer 3 is geschikt voor maximaal 2 personen en beschikt over een tweepersoonsbed en bevat een groot balkon met zonnebedden. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op zee en de tuin van Huize Aelia. De woning beschikt over een keuken, eethoek en badkamer met douche en toilet. Er kan geen extra bed in het appartement geplaatst worden.

De appartementen 4, 5 en 6 zijn geschikt voor 2 tot 3 personen, en beschikken over 1 tweepersoonsbed en 1 sofabank. Het appartement heeft een privé balkon met uitzicht op de tuin van Huize Aelia. Verder bevat het appartement over een keuken, een eethoek en een badkamer met douche en toilet.

De appartementen 7 en 11 zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over een balkon met uitzicht op de tuin van Huize Aelia. Het appartement beschikt over een tweepersoonsbed, een keuken, een eethoek en een badkamer met douche en toilet. In deze appartementen kan geen extra bed geplaatst worden voor een 3e persoon.

De appartementen 8, 9 en 10 zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en beschikken over een overdekt terras. Het appartement beschikt over een tweepersoonsbed en een sofabank voor de eventuele 3e persoon. In de appartementen is een keuken, een eethoek en een badkamer met douche en toilet.

Huize Aelia ligt slechts op 300 meter afstand van het strand St. Peter, een van de langste witte stranden van Andros. Op 4 kilometer vindt u het dorp Batsi, een van de mooiste plaatjes van Andros. Hier vind u verschillende traditionele tavernes waar elke dag verse gerechten voor u worden bereid.

Huize Aelia op de kaart

Autohuur

Op Andros bieden wij vakanties aan inclusief een huurauto. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen

Wandelen

Andros kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk

Prijzen Huize Aelia

info_outline Reguliere prijzen worden exclusief kortingen getoond.
Klik op een prijs om uw voordeel te zien en te boeken

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
AutoAuto

Bij deze vakantie is een auto inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de luchthaven en levert u ook weer in op de luchthaven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
  • Inclusief 10 kg handbagage

Getoonde prijzen zijn per persoon en exclusief kortingen, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord