Home > Vakanties > Hotels > Epiros > Hotel Kalliopi

Hotel Kalliopi

Hotel Kalliopi ligt op 1000 meter hoogte onder de imposante top van Astraka in het Megalo gedeelte van Papingo. Papigno is ingedeeld in twee delen, het Mikro (kleine) gedeelte en het Megalo (grote) gedeelte. Het dorp maakt deel uit van de culturele en historische eenheid van de Zagoria dorpen. Papingo ligt in het Nationale park Vikos-Aoos. Het is een bergachtig gebied met dichte naaldbossen, loofbossen, een tal van rivieren, meren, grotten en diepe kloven.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Het traditionele resort bestaat uit 7 rustieke kamers. De kamers zijn voorzien van een eigen moderne badkamer met douche toilet. Er zijn tweepersoons-, driepersoons- en vierpersoonskamers. Enkele van de kamers hebben een openhaard of balkon.

Elke ochtend kunt u bij de openhaard genieten van een royaal ontbijt waaronder zelfgemaakte honing. 's Avonds kunt u terecht in het restaurant van het resort. Hier maakt mevrouw Kalliopi met veel passie lokale gerechten voor u klaar.

Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Hotel Kalliopi op de kaart

Autohuur

In Epiros bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

De Nederlandse Jan Oprins ging voor het eerst naar Griekenland in 2000, op vakantie met zijn vrouw. In de streek rond Parga werden ze gegrepen door het groene, weelderige landschap. Jan deelt zijn liefde voor de natuur graag met u tijdens een van zijn wandeltochten die hij voor Ross Holidays begeleidt.

Bekijk
Epiros
Vroegboeken 2022 acco banner

Prijzen Hotel Kalliopi

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en SGR garantie van € 5 per persoon

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting. Prijzen zijn onder voorbehoud, voor de meest actuele prijs klikt u op de prijsbutton.

Deel met vrienden of reisgenoten