Home > Vakanties > Appartementen > Samos > Huize Achinos

Huize Achinos

Kokkari, Samos

Deze in het oude deel van Kokkari gelegen vakantiewoning, ligt direct bij het strand en het gezellige centrum van Kokkari. De eigenaresse Georgia woont in de zomermaanden bij de woning. Door de ligging op de heuvel biedt de woning, soms deels, zeezicht. Het is bereikbaar middels een aantal trapstraatjes, die karakteristiek zijn voor het oude centrum van Kokkari. Het L-vormige gebouw bevat drie appartementen en twee maisonnettes, die bereikbaar zijn middels enkele treden.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Op steenworp van strand en centrum
Huiselijk
De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Er is een woonkamer met een kitchenette en eethoek, een sofa die tevens dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon (kind tot 10 jaar). In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een zitbad en toilet. Er is een ruim balkon met mooi uitzicht. Uiteraard is het vanaf de bovenste verdieping het mooist. Een van de appartementen heeft een kleinere keuken dan op de foto zichtbaar is. Daarentegen beschikt dat appartement wel over het mooiste uitzicht.

De maisonnettes zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een woonkamer met een sofa met onderschuifbed die slaapplaats bieden aan de eventuele derde en vierde persoon (kinderen tot 10 jaar), kitchenette en een eethoek. Op deze verdieping is tevens een apart toilet. Op de bovenverdieping is de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en er is een badkamer met zitbad en toilet. Bij de ingang van de maisonnettes is een terras en aan de slaapkamer grenst een balkon.

De woningen worden vijfmaal in de week schoongemaakt en tevens van handdoeken voorzien. De lakens worden tweemaal per week vervangen.

Er is airconditioning in de slaapkamer, die bij de prijs is inbegrepen, wifi en televisie in de woningen aanwezig.

Strand en centrum direct.

Beleef Huize Achinos 360 graden

Huize Achinos op de kaart

Autohuur

Op Samos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Samos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk

Prijzen Huize Achinos

info_outline Reguliere prijzen worden exclusief kortingen getoond.
Klik op een prijs om uw vordeel te zien en te boeken

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
  • Inclusief 10 kg handbagage

Getoonde prijzen zijn per persoon en exclusief kortingen, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord