Huize Elli

Huize Elli is gelegen op een kleine heuvel, ideaal ten opzichte van het centrum en het strand. Aan de zeezijde van de woning is een tuin waar men kan genieten van het fraaie uitzicht. De eigenaarsfamilie woont tevens op het terrein en de zoon draagt zorg voor de taverne van de familie in de buurt. Alles is gelegen op de begane grond.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Sfeervol
Centrale ligging
Aan de kant van de tuin van de woning bevinden zich twee studio’s, geschikt voor 2 personen. Er is een kitchenette en er staat een tweepersoonsbed. De kleine badkamer heeft een douche en toilet. Er is een terras met zitje dat uitkijkt op de tuin en de zee.

Aan de voorzijde van Huize Elli bevinden zich twee type A appartementen voor 2 tot 3 personen. In de woonkamer staat een sofa die uitgeklapt slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon, en er is een kitchenette met eethoek. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Beide appartementen beschikken over een terras waarop een zitje uiteraard niet ontbreekt.

Aan de tuinzijde bevindt zich appartement type B met hetzelfde uitzicht als dat van de studio’s. Het is geschikt voor 2 tot 3 personen en heeft een ruimere woonkamer dan type A. Ook hier biedt de sofa slaapplaats aan de eventuele derde persoon. Er is een kitchenette met eethoek en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. De kleine badkamer beschikt over een wastafel en toilet. De douche bevindt zich in een aparte nis grenzend aan de slaapkamer. Er is een terras met zitje en uitzicht over de tuin en de zee.

Huize Elli beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Er wordt zesmaal per week schoongemaakt. Twee keer in de week wordt het bedlinnen verwisseld, terwijl de handdoeken driemaal in de week worden vervangen.

De afstand naar het centrum van Plakias is 100 meter en het strand is op 200 meter gelegen.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Elli 360 graden

Huize Elli op de kaart

Autohuur

Op Zuid-Kreta bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Zuid-Kreta leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Plakias
Zuid-Kreta

Prijzen Huize Elli

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en SGR garantie van € 5 per persoon

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting. Prijzen zijn onder voorbehoud, voor de meest actuele prijs klikt u op de prijsbutton.

Deel met vrienden of reisgenoten