Home > Vakanties > Vakantiehuizen > Ithaki > Huize Nona

Huize Nona

Deze woning is prachtig gelegen tegen een helling van de heuvels van Vathi. De eigenaren hebben een vakantiewoning op hun grond laten bouwen en wonen er zelf naast. Huize Nona is via een smalle weg te bereiken. In Griekenland wordt de oma van de familie ‘yiayia’ genoemd. Echter, op het eiland Ithaki hebben de inwoners, wellicht terugkijkend op de geschiedenis en Italiaanse invloeden, nog een andere benaming voor het woord ‘oma’, namelijk ‘Nona’. Deze naam doet het knusse huis dan ook eer aan.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Huiselijk
Groot terras met geweldig uitzicht
De woning is geschikt voor 2 tot 5 personen. Via diverse treden komt men op het lager gelegen ruime terras aan de voorzijde met uitzicht op de baai en de gezellige haven van Vathi. De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met zithoek, televisie, decoratieve open haard en een eethoek. Voor de eventuele vijfde persoon wordt een stretcher bijgeplaatst. Er is een open keuken. De woning heeft twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoonsbedden. In de badkamer is een douche en toilet. Er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen, en televisie en wifi.

Drie keer per week wordt de woning schoongemaakt. Tevens vindt dan ook de wisseling van het bedlinnen en de handdoeken plaats.

De tavernes met terrasjes en de winkels treft u beneden in de baai aan, waarvan de eerste al op 900 meter zijn. Het strand is gelegen op 1400 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Huize Nona

Beleef Huize Nona 360 graden

Huize Nona op de kaart

Autohuur

Op Ithaki bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Ithaki kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Vathi
Ithaki

Prijzen Huize Nona

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en SGR garantie van € 5 per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting. Prijzen zijn onder voorbehoud, voor de meest actuele prijs klikt u op de prijsbutton.

Deel met vrienden of reisgenoten