Ross Holidays
Meer over Voorboeken 2017

Voorboeken 2017

Hoewel we achter de schermen nog druk bezig zijn met aanpassingen op de website, rollen de eerste voorboekingen voor 2017 al binnen. Voor ieder wie in de toekomst graag met Ross Holidays naar Griekenland wilt reizen, raden wij aan al uw vragen en wensen kenbaar te maken aan ons team. Ook voor uw vakantie in 2018 of 2019, of zelfs later kunt u al bij ons terecht. We proberen uw Ross Holidays vakantie namelijk zo aangenaam mogelijk te maken, en daarom staat ons team in Wijchen onverminderd voor al uw vragen en wensen klaar. We zijn bereikbaar via bijna alle denkbare kanalen: telefonisch, per mail (info@rossholidays.nl) Facebook, Twitter, gebruik het contactformulier of kom gezellig langs op ons kantoor. We zijn zelfs te bereiken via WhatsApp. De snelle boeker kan natuurlijk ook gewoon via de website de (voor)boeking plaatsen. Makkelijk vanuit uw luie stoel! Ons team neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u ook zo genoten van dat ene appartement tijdens uw vorige vakantie? Ben dan zeker van uw voorkeur door nu reeds te boeken. Laat het prachtige uitzicht van dat ene balkon of die woning met groter terras niet aan u voorbij gaan. Alleen bij het maken van een voorboeking garanderen wij uw voorkeur. Met het maken van een voorboeking ontvangt u van ons nog meer interessante kortingen. Geeft u ons nu uw keuze door en wij verlenen u de onderstaande voordelen. Neem voor meer informatie of beschikbaarheid contact op met ons team. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 024 – 642 48 48 of via het contactformulier.

Bekijk ons aanbod   Contactformulier

 

Huize Balis op Corfu 1. Wij garanderen uw voorkeur

Wilt u in 2017 zeker zijn van een verblijf in uw favoriete woning? Laat het prachtige uitzicht van dat ene balkon of die woning met groter terras niet aan u voorbij gaan. Alleen bij het maken van een voorboeking garanderen wij uw voorkeur.

2. Vroegboekkorting van 10% op uw reissom

Wij verlenen daarnaast 10% vroegboekkorting op uw reissom (vlucht, transfer en woning) plus eventuele autohuur en/of wandelarrangement.

3. Klantenkorting

Bent u eerder met Ross Holidays op vakantie geweest of bent u familie of vrienden van een van onze klanten, dan ontvangt u ook nog klantenkorting die kan oplopen tot € 40,- per persoon extra korting. De kortingen zijn van toepassing op reissommen vermeld op onze reguliere prijzen en gelden niet voor aanbiedingen, autorondreizen, trekkings en zeilvakanties.

  1 week 2 weken 3 weken
2 personen € 20,- p.p. € 30,- p.p. € 40,- p.p.
3 personen € 15,- p.p. € 25,- p.p. € 35,- p.p.
4 personen € 10,- p.p. € 20,- p.p. € 30,- p.p.
5 personen € 10,- p.p. € 20,- p.p. € 30,- p.p.
6 personen € 10,- p.p. € 20,- p.p. € 30,- p.p.

 

4. Wij betalen uw bagage

Maak nu alvast uw voorboeking voor 2016, alleen voor hen die een voorboeking maken betalen wij 20 kg ruimbagage per persoon.

5. Voorpret

Leg nu uw vakantie vast en geniet van de voorpret!

Huize Katsikoulakis op West-Kreta Huize Fofo op de Peloponnesos

 

Waarom nog twijfelen?

U kunt via onderstaande button direct een reservering maken voor uw favoriete woning op een van onze bestemmingen. Vul het reserveringsverzoek onder de woning van uw keuze in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk het complete aanbod