Ross Holidays
Meer over Studio’s Nostos

Studio’s Nostos, Chania-stad

In het oude deel van Chania-stad, achter de Venetiaanse haven, staat een gebouw uit de dertiende eeuw. Goed onderhouden en mooi gerenoveerd zijn Studio’s Nostos een goed voorbeeld van de Venetiaanse architectuur. Het herbergt 5 hotelkamers en 7 studio’s.

Ross Holidays beschikt over de zeven, kunstzinnig ingerichte studio’s. Ze zijn alle verschillend van indeling en liggen verspreid door het gebouw. Er is een receptie en een gezellige ontbijtzaal waar desgewenst gebruik van kan worden gemaakt (niet inbegrepen). De studio’s beschikken over een kitchenette met koelkast, kookplaatjes en zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Sommige studio’s hebben de mogelijkheid voor het plaatsen van een vierde persoon. Alle studio’s zijn sfeervol met een balken plafond en unieke details. Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet. Ook verwarming is aanwezig.

Vanaf het romantische dakterras met zitje kunt u genieten van het uitzicht over de stad en de haven. De ligging van Studio’s Nostos is ideaal, op een steenworp afstand van de sfeervolle haven met tavernes, restaurants, cafés en winkels. De schoonmaak en wisseling van handdoeken en beddengoed vinden tweemaal per week plaats.

   

Prijzen

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties