Overzicht vakanties
Home > Voorboeken 2025

Voorboeken 2025

U bent er al uit, u wilt volgend jaar genieten in Griekenland! Maak nu alvast een voorboeking voor 2025 en reserveer de mooiste plek.

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Voorboeken heeft als voordeel dat u de eerste keuze heeft van uw favoriete vakantiewoning en u uw wensen en voorkeuren direct kunt aangeven. De mooiste woningen worden als eerste geboekt.

Ons team neemt na de voorboeking contact met u op of de woning van uw keuze nog beschikbaar is op de gewenste datum. Op het moment dat onze prijzen bekend zijn, nemen wij nogmaals contact met u op om de boeking definitief te maken en profiteert u van al onze vroegboekvoordelen.

Laat de voorpret beginnen!

Voorboekingsformulier

Voorkeursgarantie

Dat mooie appartement op de bovenste verdieping of de studio direct aan het zwembad? Van verschillende kamertypes hebben wij meerdere kamers. Alleen bij het maken van een voorboeking garanderen wij de kamer van uw keuze! Geeft u bij het maken van de boeking duidelijk uw voorkeur door aan ons reserveringsteam en wij garanderen dat uw wens vervuld wordt, indien nog beschikbaar.

10% vroegboekkorting

Als vroegboeker willen wij u uiteraard extra belonen. Wanneer u een voorboeking maakt, willen wij u vroegboekkorting aanbieden. Deze vroegboekkorting is een korting van 10% op de pakketprijs (vlucht, transfer en woning). Geldig op reguliere prijzen.

Klantenkorting

Afhankelijk van het aantal personen en aantal weken vakantie, profiteert u bij ons van een klantenkorting! Boekt u een vakantie met een reguliere prijs, dan ontvangt u een klantenkorting die op kan lopen tot € 40 per persoon.

Bekijk hier hoeveel klantenkorting u krijgt

Kinderen 20% korting

Alle meereizende kinderen tot en met 11 jaar krijgen bij ons 20% kinderkorting, ongeacht het aantal volwassenen.

Dit geldt voor het merendeel van de woningen uit ons aanbod. Klik op een woning om te zien of dit het geval is bij de woning van uw keuze. Geldig op reguliere prijzen.

Voorpret

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Laat de voorpret beginnen!

Voorboekingsformulier

Waarom nog twijfelen?

Een voorboeking boekt u eenvoudig online via het formulier, na het maken van de voorboeking nemen wij contact met u op. Tevens kunt u ons ook bellen om uw voorboeking te reserveren via telefoonnummer: (024) 642 48 48.

Bekijk onze vakanties

Deel met vrienden of reisgenoten