Overzicht vakanties
Home > Voorboeken 2024

Maak nu uw voorboeking voor 2024!

U bent er al uit, u wilt volgend jaar genieten van een vakantie onder de Griekse zon! U kunt alvast een voorboeking maken voor 2024 en u heeft al iets om naar uit te kijken.

Voorboeken heeft als voordeel dat u de eerste keuze heeft van uw favoriete vakantiewoning en u uw wensen en voorkeuren direct kunt aangeven. Wanneer de reservering wordt gemaakt, heeft u dan ook direct de voorkeursgarantie.

Ons team neemt na de voorboeking contact met u op of de woning van uw keuze nog beschikbaar is op de gewenste datum. Op het moment dat onze prijzen bekend zijn zullen wij deze aan u doorgeven, waarna u beslist of u de boeking definitief wilt maken.

Voordelen van voorboeken!

Vroegboekers ontvangen van ons voorkeursgarantie. Het mooiste uitzicht. de meest rustige ligging, het appartement met twee eenpersoonsbedden of degene met de meeste privacy. Het is aan u. Villa's en vakantiehuizen worden snel geboekt, reserveer dus alvast uw gewenste vertrekdatum.

Geniet van maar liefst 10% vroegboekkorting als u nu boekt! Geldig op alle reguliere prijzen.

Hij is er weer, onze klantenkorting. Op alle reguliere prijzen ontvangt u klantenkorting, die wel op kan lopen tot € 40 per persoon.

Start nu de voorpret met het uitzicht op een ontspannen vakantie in Griekenland door uw mooiste woning te reserveren.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten