Vakantie Lesbos

Lesbos heeft een bijzondere plaats ingenomen in mijn bestaan. In 1995 ontdekte ik Lesbos, maar toen waren onze gasten er blijkbaar niet helemaal klaar voor. 10 jaar later heb ik de stap opnieuw gezet. Dit keer met een agent die precies wist wat ik bedoelde. Die voelde wat ik wilde geven aan onze klanten.

We zijn er mijns inziens erg in geslaagd een product samen te stellen dat helemaal voldoet aan de filosofie van Ross Holidays. Zo heb ik een aantal huizen kunnen contracteren waar men verblijft als Griek tussen de Grieken. Maar ook een aantal kleinschalige woningen met maximaal vijf units heb ik toegevoegd aan het aanbod. Lesbos is een bijzondere vakantie bestemming en de plaatsen Molivos en Petra kennen beide een authentieke en rustige sfeer. De haven van Molivos is een waar paradijs voor de visliefhebber. En natafelen is hier een lust voor het oog.

Lees verder

Vakanties op Lesbos

Beleef Lesbos 360 graden

Bezienswaardigheden

Lesbos kent mooie, bijzondere bezienswaardigheden. Zowel aan de kust als in het binnenland valt er genoeg te ontdekken. Van cultuur tot de prachtige natuur. We zetten graag de mogelijkheden voor u onder elkaar.

Bekijk
Bezienswaardigheden op Lesbos

Dorpen

Lesbos kent gezellige plaatsen waar men zich kan laten verrassen door de gastvrije bewoners die men tegenkomt. In een aantal van deze plaatsen liggen onze accommodaties. Maak kennis met deze dorpen en de enkele tavernes en winkeltjes die ze rijk zijn.

Bekijk
Dorpen op Lesbos

Wandelen

Lesbos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Wandelen op Lesbos

Autorondreis

Een autorondreis door Griekenland is dé manier om Griekenland te ontdekken. U komt op vele bijzondere plaatsen en uiteraard worden de trekpleisters niet overgeslagen. Een autorondreis is de ideale combinatie van rust, cultuur, natuur en het beleven van de Griekse gastvrijheid.

Bekijk
Autorondreis op Lesbos

Combinaties

De Griekse eilanden lenen zich uitstekend voor het combineren van bestemmingen. Het combineren van diverse bestemmingen tijdens één reis zorgen voor een veelzijdige en verrassende vakantie. We geven u graag de opties.

Bekijk
Combinaties met Lesbos

Excursies

Om uw verblijf op Lesbos nog aangenamer te maken, biedt Ross Holidays in samenwerking met onze agent excursies aan. U bezoekt unieke plaatsen, waar niet iedereen zomaar terecht komt. Graag geven wij u alvast wat informatie over het aanbod.

Bekijk
Excursies op Lesbos
/bestemmingen/lesbos/fotos-van-gasten
/bestemmingen/lesbos/interactieve-kaart

Over Lesbos

Zo groot als Lesbos is, zo gevarieerd is het ook. Van uitgestrekte olijfboomgaarden tot ruig begroeide berghellingen, van kalme binnenwateren tot de open zee en van lieflijke dorpen tot mondaine stad. Lesbos heeft het allemaal.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord