Vakantie Alonissos

Alonissos is een ‘halte’ verder van Pilion verwijderd dan Skopelos. Alonissos kent weinig toerisme vanuit Nederland, waardoor het een echte Ross Holidays vakantiebestemming is. Maar onbekend maakt zeker niet onbemind.

Voor de natuurliefhebber en rustzoeker is dit eiland een must om naar af te reizen. Bijzonder door zijn eenvoud en van een natuurlijke schoonheid. Bovendien is Alonissos de toegangspoort tot het beschermde natuurgebied National Marine Park. Hier vinden vele zeldzame zeevogels, dolfijnen en de mediterrane monniksrob (Monachus Monachus) een veilige thuishaven.

Lees verder

Vakanties op Alonissos

Beleef Alonissos 360 graden

Bezienswaardigheden

Alonissos kent vele mooie, bijzondere bezienswaardigheden. Zowel aan de kust als in het binnenland valt er genoeg te ontdekken. Van cultuur tot de prachtige natuur. We zetten graag de mogelijkheden voor u onder elkaar.

Bekijk
Bezienswaardigheden op Alonissos

Stranden

Alonissos kent veel stranden en pittoreske baaien, waar fijn zand en kiezels elkaar afwisselen. Deze prachtige stranden liggen verdeeld over het hele eiland. Sommige stranden zijn wat bekender, waar anderen je het idee geven alleen op de wereld te zijn.

Bekijk

Dorpen

Alonissos kent vele gezellige plaatsen waar men zich kan laten verrassen door de gastvrije bewoners die men tegenkomt. In een aantal van deze plaatsen liggen onze accommodaties. Maak kennis met deze dorpen en de enkele tavernes en winkeltjes die ze rijk zijn.

Bekijk
Dorpen op Alonissos

Wandelen

Alonissos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
wandelen-op-alonissos.jpg

Combinaties

De Griekse eilanden lenen zich uitstekend voor het combineren van bestemmingen. Het combineren van diverse bestemmingen tijdens één reis zorgen voor een veelzijdige en verrassende vakantie. We geven u graag de opties.

Bekijk
Gialia Alonissos, Griekenland
/bestemmingen/alonissos/fotos-van-gasten
/bestemmingen/alonissos/interactieve-kaart

Over Alonissos

Alónissos is een ‘halte’ verder dan Skópelos van Pílion verwijderd. Onbekend maakt zeker niet onbemind. Voor de natuurliefhebber en rustzoeker is dit eiland een must. Bijzonder door zijn eenvoud en van een natuurlijke schoonheid. Bovendien is het de toegangspoort tot het beschermde natuurgebied National Martime Park. Hier vinden vele zeldzame zeevogels, dolfijnen en de mediterrane monniksrob (Monachus Monachus) een veilige thuishaven.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord