Fotowedstrijd

Elk jaar organiseert Ross Holidays de fotowedstrijd, maandelijks zetten wij 10 inzendingen in het zonnetje. Aan het eind van het jaar geven wij 5 boeken en een hoofdprijs in de vorm van een reischeque t.w.v. € 500,- weg.

Bekijk hier de jaarprijs winnaar van 2023.

U kunt uw 5 mooiste, leukste of meest spannende foto’s van uw vakantie met Ross Holidays mailen naar fotowedstrijd@rossholidays.nl (maximaal 1 MB). U mag maximaal 5 foto’s per persoon per vakantie inzenden. Vernoem hierbij altijd uw boekingsnummer en de bestemming waar de foto is gemaakt. De foto's kunnen tot en met de laatste dag van de maand ingezonden worden. Wanneer u de foto's later inzendt, doet u automatisch mee met de fotowedstrijd van de maand erop. Zendt u uw foto's na 31 oktober in, doet u mee met de fotowedstrijd van de maand april van het jaar erop. Ross Holidays heeft het recht om uw foto's en beschrijving te gebruiken voor promotionele activiteiten.

Ross Holidays hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en voldoet aan de AVG wet. Bij het inzenden van foto's geeft u ons het recht uw gegevens op te slaan. Onze privacy policy leest u op https://www.rossholidays.nl/klantenservice/over-ons/privacy

Voorwaarden
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten