Home > Vakanties > Vakantiehuizen

Griekenland vakantiehuizen 2023

Om u kennis te laten maken met het pure Griekenland, zoals ik het ken, ben ik altijd op zoek naar kleinschalige vakantiewoningen, weg van de drukte. Wilt u met uw reisgezelschap verblijven in een vrijstaande woning op een van onze bestemmingen, dan bieden wij u hier de mogelijkheid voor met onze vakantiehuizen.

Met een vakantiehuis in Griekenland voelt u zich thuis


Tussen de Grieken beleeft u een ontspannen vakantie. De vrijheid en privacy waar u van geniet in uw vakantiehuis, zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. U bent tijdens uw verblijf een van hen. De ideale omgeving om kennis te maken met de vaak oude gewoontes en tradities van de bewoners van het dorp, hun cultuur en het leven van alledag.

Onze Griekse vakantiehuizen zijn een rustige uitvalsbasis


Vanuit uw vakantiehuis zijn er vele opties. Blijft u vandaag liever thuis, dan kunt u op uw eigen terras genieten van een hapje en een drankje. Trekt u er liever op uit, dan zijn het strand, de tavernes of de verschillende bezienswaardigheden rondom uw bestemming binnen handbereik. ’s Avonds is het heerlijk ontspannen onder de indrukwekkende sterrenhemel met op de achtergrond het herkenbare geluid van de cicaden.

De vakantiehuizen zijn ideaal voor de liefhebber van eenvoud en kleinschaligheid. U kunt hier boeken tot maximaal vijf personen. Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met zwembad, dan bieden wij de mogelijkheid tot het boeken van een villa.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten