Waar wilt u naar toe?
Hoeveel dagen?
Welke maand?
Toon vakanties
Wis filters
Geselecteerd
Kefalonia
15 dagen
Welke dag wilt u vertrekken?
Plaats
Woningtype
Faciliteiten
Afstand tot strand
Afstand tot centrum

Onze Kefalonia specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Vakantie Kefalonia

Jaren geleden ben ik eens door een vriend uitgenodigd om naar het eiland Kefalonia te gaan. Binnen een uurtje was ik met de boot in Fiskardo op Kefalonia.

Vervolgens heb ik drie dagen lang over het eiland getoerd en ben ik met de mond open gebleven over de mooie azuurblauwe wateren van en de schitterende uitzichten over het imposante Kefalonia. Het eiland kent bijna geen toerisme vanuit Nederland en is daarmee een echte Ross Holidays bestemming.

Vakanties op Kefalonia

9 gevonden vakanties
12
>>>

Beleef Kefalonia 360 graden

Bezienswaardigheden

Kefalonia kent vele mooie, bijzondere bezienswaardigheden. Zowel aan de kust als in het binnenland valt er genoeg te ontdekken. Van cultuur tot de prachtige natuur. We zetten graag de mogelijkheden voor u onder elkaar.

Bekijk

Stranden

Kefalonia kent veel stranden en pittoreske baaien, waar fijn zand en kiezels elkaar afwisselen. Deze prachtige stranden liggen verdeeld over het hele eiland. Sommige stranden zijn wat bekender, waar anderen je het idee geven alleen op de wereld te zijn.

Bekijk

Dorpen

Kefalonia kent vele gezellige plaatsen waar men zich kan laten verrassen door de gastvrije bewoners die men tegenkomt. In een aantal van deze plaatsen liggen onze accommodaties. Maak kennis met deze dorpen en de enkele tavernes en winkeltjes die ze rijk zijn.

Bekijk

Wandelen

Kefalonia leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk

Combinaties

De Griekse eilanden lenen zich uitstekend voor het combineren van bestemmingen. Het combineren van diverse bestemmingen tijdens één reis zorgen voor een veelzijdige en verrassende vakantie. We geven u graag de opties.

Bekijk

Excursies

Om uw verblijf op Kefalonia nog aangenamer te maken, biedt Ross Holidays in samenwerking met onze agent excursies aan. U bezoekt unieke plaatsen, waar niet iedereen zomaar terecht komt. Graag geven wij u alvast wat informatie over het aanbod.

Bekijk
/bestemmingen/Kefalonia/fotos-van-gasten
/bestemmingen/Kefalonia/interactieve-kaart

Over Kefalonia

In de Ionische Zee liggen zo’n driehonderddertig grotere en kleinere eilanden waarvan er slechts vijftien bewoond zijn. De naam is te danken aan de zeven grootste eilanden van deze groep; de Eptanísa ofwel de Zeven Eilanden.

Geschiedenis

De geschiedenis van Kefalonia

Uit de verschillende overblijfselen die gevonden zijn op Kefaloniá, blijkt dat het eiland een rijke geschiedenis heeft. Het volk is trots en vol met tradities.

Lokale gerechten

Niet te versmaden kaas en wijn van Kefaloniá

Op Kefaloniá is men zeer bedreven in het maken van karakteristieke wijn en kaas. Iedere streek in Griekenland kent hierin een eigen cultuur. Het klimaat, de grond, hoogte en wijze van telen, zorgen ervoor dat de producten per gebied anders zijn. De strijd om hierin de beste te zijn, wordt onderling uitgevochten. Wij denken dat het een kwestie van smaak betreft en raden aan om het overal te gaan proeven, zodat u uw eigen oordeel kunt vellen.

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Akkoord