Terug naar Folegandros
Home > Folegandros > Combinaties met Folegandros

Combinaties met Folegandros

Eiland hoppen lijkt op de Cycladen te zijn ontstaan. Veel kleinere eilanden bij elkaar die door goede bootverbindingen makkelijk te combineren zijn. Denkt u hierbij aan een combinatie van eilanden, maar ook het vasteland valt onder de mogelijkheden.

Folegandros met Milos

Na een verblijf op Folegandros is het een aanrader om dit te combineren met een ander eiland. De meeste Cycladen zijn dusdanig qua formaat dat deze in een week goed te bekijken zijn. Milos ligt op slechts 1 uur met de snelle boot of 2,5 uur met de gewone ferry varen van Folegandros en is dus een mooie bestemming om te combineren. Milos is het meestbesproken eiland van de onbekende Cycladen. Een grillige kustlijn met een veelvoud aan stranden die makkelijk bereikbaar zijn. De vele rotsformaties nodigen uit om een boottocht langs te maken. Enkele traditionele dorpen liggen centraal op het eiland. De badplaatsen Adamas en Polonia bieden alles wat een vakantieganger zoekt.

Meer over Milos Reserveringverzoek Folegandros met Milos

Folegandros met Kimolos

Folegandros met Kimolos Bent u een fan van kleine eilanden? Dan is de combinatie van Folegandros met Kimolos er een voor u. Net zo groot als Folegandros maar zoveel rustiger en onbekender dan dat. U bereikt Kimolos of rechtstreeks vanaf Folegandros of via Milos. Kimolos is de rust zelf, slechts 1 dorp rijk en een havenplaats met twee tavernes. Een aantal schitterende stranden maken een verblijf op dit eiland compleet.

Meer over Kimolos Reserveringverzoek Folegandros met Kimolos

Folegandros met Kreta

Twee uitersten om met elkaar te combineren; Folegandros klein en compact en Kreta de veelzijdigheid zelf. Na de knusheid en de gemoedelijkheid van Folegandros is het een uitdaging om de grootte van Kreta aan te kunnen. Daar is het een kwestie van keuzes maken om niet overlopen te worden met war er allemaal te doen is. Bijvoorbeeld een aansluitend verblijf op Zuid-Kreta met de natuur en weidse uitzichten of op West-Kreta in alle rust maar met Chania-stad binnen handbereik.

Meer over Kreta Reserveringverzoek Folegandros met Kreta

Folegandros met een autorondreis over het vasteland

U kunt zelfs een combinatie maken met een autorondreis over het vasteland. Dat is iets meer varen dan bij de andere combinaties omdat u hiervoor met de boot de afstand tussen het vasteland en het eiland moet overbruggen. Tijdens de autorondreis kunt u de grootsheid van het land ervaren, zowel in kilometers als in historie, om vervolgens bij te komen in alle lieflijkheid van Folegandros. Het eiland zal u na deze ervaring omarmen en u laten voelen als in een warm bed.

Lees meer over autorondreizen Reserveringverzoek Folegandros met een autorondreis over het vasteland

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten