Home > Vakanties > Villa's > Paxos > Villa Liakada

Liakada Villa's

Deze cottages dragen de namen Kítrini, Líli en Prásini, die staan voor de tinten waarin ze zijn ingericht. De woningen liggen verspreid in een goed verzorgde tuin en zijn comfortabel en sfeervol en met oog voor detail gedecoreerd. In mei 2016 wordt een gezamenlijk zwembad gerealiseerd op de gemeenschappelijke patio. Ze liggen in de groene omgeving van Ozias met een reeks van prachtige stranden op nog geen anderhalve kilometer afstand.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Prásini en Líli zijn geschikt voor 2 personen en Kítrini is voor 2 personen en een kind (tot 12 jaar). De cottages hebben een woonkamer met zithoek, een open keuken, een eethoek, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. In Kítrini dient de sofa als slaapplaats voor het kind. Voor elke cottage is een terras met zicht op de tuin. Líli heeft een aparte keuken en een privé tuin en is wat hoger dan de andere twee cottages gelegen.

De schoonmaak is vijfmaal in de week en de handdoeken en het bedlinnen worden twee keer in de week gewisseld. De cottages hebben televisie, wifi en airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen.

Gáios ligt op 1,5 kilometer afstand. Stranden ten zuiden van Gáios in overvloed. Dichtstbijzijnde is op 1,5 kilometer afstand.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Liakada Villa's op de kaart

Autohuur

Op Paxos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Paxos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Gaios
Paxos

Prijzen Liakada Villa's

info_outline Reguliere prijzen worden exclusief kortingen getoond.
Klik op een prijs om uw voordeel te zien en te boeken

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning inbegrepen.

VakantiewoningVakantiewoning
Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking
  • Inclusief 10 kg handbagage

De getoonde prijzen zijn per persoon en de kortingen zijn nog niet verwerkt. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting. Prijzen zijn onder voorbehoud, voor de meest actuele prijs klikt u op de prijsbutton.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord