Ross Holidays
Meer over Huize Kamelia

Huize Kamelia, Kalá Nerá

In een zijstraatje van de kustweg op 150 meter van het strand van Kala Nera ligt deze eenvoudige, goed onderhouden woning. De gastvrije Maria woont in het huis en is regelmatig aanwezig en in de weer om het haar gasten naar hun zin te maken. Na een aantal treden is een kleine receptie.

Op dezelfde verdieping hebben we drie studio’s en een verdieping hoger, nog eens vier studio’s gecontracteerd. De studio’s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en hebben een woon/slaapkamer met tweepersoonsbed, een kitchenette en een eethoek. Eén studio heeft twee eenpersoonsbedden in plaats van een tweepersoonsbed. Voor een eventuele derde persoon is er een sofabed ter beschikking. De badkamer beschikt over douche en toilet. Alle studio’s beschikken over een televisie en een balkon met zitje. Huize Kamelia is een rustige en centraal gelegen vakantiewoning en beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen.

Er wordt driemaal per week schoongemaakt en dan worden ook de handdoeken verwisseld. Het bedlinnen wordt twee keer in de week gewisseld.

De afstand naar de boulevard met supermarkt, tavernes en de bushalte is 150 meter.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties