Ross Holidays
Meer over Huize Takos

Huize Takos, Kalá Nerá

Dit huis is gelegen in een mooie tuin met bloemen en een fontein. De sympathieke eigenaars zorgen goed voor hun appartementen, de tuin en hun gasten. Het ligt niet ver van de kustweg.

Het huis bestaat uit zes studio’s en twee appartementen. De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en liggen allemaal, op een na, op de begane grond die bereikbaar is via een klein aantal treden. Er staan twee eenpersoonsbedden en er is een kitchenette. In de badkamer is douche en toilet. Het balkon of terras heeft een zitje.

De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en liggen op de eerste etage. Ze hebben een woonkamer met kitchenette, een eethoek en een sofabank die tevens slaapplaats biedt aan de eventuele derde en vierde persoon. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over douche en toilet. Een balkon met zitje ontbreekt uiteraard niet.

In Huize Takos is airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en wifi. De schoonmaak en de wisseling van het beddenlinnen gebeuren twee keer per week. Driemaal in de week worden de handdoeken gewisseld. Ontbijt is mogelijk (€ 7 p.p.p.d.).

De afstand naar de zee en het centrum van Kala Nera is 750 meter, bereikbaar via een paadje langs Huize Kamelia. Over de weg is het wat verder.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties