Voorwaarden Antiparos

Voor de bestemming Antiparos vliegt u met Transavia of Aegean Airlines en maakt u een overstap op de luchthaven van Athene. De binnenlandse doorverbinding naar Paros is met Aegean Airlines/Olympic Airlines. De transfers van het vliegveld naar de haven van Paros en van de haven van Antiparos naar de woning en terug zijn inbegrepen, tenzij vermeld staat dat een huurauto inclusief is. De boottickets zijn niet bij de prijs inbegrepen en kunnen door reisleiding ter plaatse voor u verzorgd worden. De boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud.

Wij behouden ons het recht eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten