Overzicht vakanties
Home > Vroegboekkorting

Vroegboekkorting Griekenland

Het is zover, we zijn live en u kunt uw favoriet voor 2024 boeken! Wie het eerst komt, het eerst maalt en de mooiste woningen uit ons aanbod worden het eerste geboekt.

Momenteel profiteert u bij het maken van een boeking van alle onderstaande voordelen. Wanneer het seizoen van 2025 live is, profiteert u bij het vroegboeken van nog meer voordelen! Deze zullen tegen die tijd op deze pagina worden toegevoegd en tijdig gedeeld worden in onze nieuwsbrief. Meld u aan om niks te hoeven missen!

De voordelen zijn niet van toepassing op themareizen, arrangementen en aanbiedingen.

Reserveringsverzoek

Vroegboekvoordelen!

Klantenkorting

Afhankelijk van het aantal personen en aantal weken vakantie, profiteert u bij ons van een klantenkorting! Boekt u een vakantie met een reguliere prijs, dan ontvangt u een klantenkorting die op kan lopen tot € 40 per persoon.

Bekijk hier hoeveel klantenkorting u krijgt

Kinderen 20% korting

Alle meereizende kinderen tot en met 11 jaar krijgen bij ons 20% kinderkorting, ongeacht het aantal volwassenen.

Dit geldt voor het merendeel van de woningen uit ons aanbod. Klik op een woning om te zien of dit het geval is bij de woning van uw keuze. Geldig op reguliere prijzen.

Voorpret

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Laat de voorpret beginnen!

Voorboekingsformulier

Waarom nog twijfelen?

Vakanties boekt u eenvoudig online, na het maken van een online boeking nemen wij contact met u op. Tevens kunt u ons ook bellen om uw vakantie te reserveren via telefoonnummer: (024) 642 48 48.

Bekijk onze vakanties

Deel met vrienden of reisgenoten