Overzicht vakanties
Home > Vroegboekkorting 2024

Vroegboekkorting Griekenland 2024

Het is zover, we zijn live en u kunt uw favoriet voor 2024 boeken! Wie het eerst komt, het eerst maalt. De mooiste woningen uit ons aanbod worden het eerste geboekt! Daarnaast profiteert u bij het maken van een boeking ook van alle onderstaande voordelen!

De voordelen zijn niet van toepassing op themareizen, arrangementen en aanbiedingen. Staan er bij uw woning nog geen prijzen, dan vragen wij u nog even geduld te hebben.

Reserveringsverzoek

Vroegboekvoordelen!

Voorkeursgarantie

Dat mooie appartement op de bovenste verdieping of de studio direct aan het zwembad? Van verschillende kamertypes hebben wij meerdere kamers. Alleen bij het maken van een vroegboeking garanderen wij de kamer van uw keuze! Geeft u bij het maken van de boeking duidelijk uw voorkeur door aan ons reserveringsteam en wij garanderen dat uw wens vervuld wordt, indien nog beschikbaar.

10% vroegboekkorting

Als vroegboeker willen wij u uiteraard extra belonen. Wanneer u een vroegboeking maakt, willen wij u vroegboekkorting aanbieden. Deze vroegboekkorting is een korting van 10% op de pakketprijs (vlucht, transfer en woning). Geldig op reguliere prijzen.

Klantenkorting

Afhankelijk van het aantal personen en aantal weken vakantie, profiteert u bij ons van een klantenkorting! Boekt u een vakantie met een reguliere prijs, dan ontvangt u een klantenkorting die op kan lopen tot € 40 per persoon.

Bekijk hier hoeveel klantenkorting u krijgt

Kinderen 20% korting

Alle meereizende kinderen tot en met 11 jaar krijgen bij ons 20% kinderkorting, ongeacht het aantal volwassenen.

Dit geldt voor het merendeel van de woningen uit ons aanbod. Klik op een woning om te zien of dit het geval is bij de woning van uw keuze. Geldig op reguliere prijzen.

Voorpret

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Laat de voorpret beginnen!

Voorboekingsformulier

Waarom nog twijfelen?

Vakanties boekt u eenvoudig online, na het maken van een online boeking nemen wij contact met u op. Tevens kunt u ons ook bellen om uw vakantie te reserveren via telefoonnummer: (024) 642 48 48.

Bekijk onze vakanties

Deel met vrienden of reisgenoten