De wandelaar vertelt

Tijdens onze wandelarrangementen worden herinneringen gemaakt en bijzondere ervaringen opgedaan. Onze gasten delen hun ervaringen en foto's die zij hebben gemaakt graag met u. Een keer per jaar kiezen wij twee winnaars voor onze nieuwe wedstrijd speciaal voor de wandelaars. Een leuk verhaal met mooie foto's wordt dus wellicht beloond met een wandelarrangement naar keuze voor het jaar erop!

U kunt uw mooiste foto’s samen met een verhaal over uw ervaring mailen naar marketing@rossholidays.nl. Vernoem hierbij altijd uw boekingsnummer en de bestemming waar de foto is gemaakt. Het is mogelijk dat de bestanden die u met ons wilt delen te groot zijn. Dan kunt u deze versturen via www.wetransfer.com. We vragen u minimaal 5 en maximaal 20 foto's te sturen bij het meedoen aan de wedstrijd.

Ross Holidays heeft het recht om uw foto's en beschrijving te gebruiken voor promotionele activiteiten. Ross Holidays hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en voldoet aan de AVG wet. Bij het inzenden van foto's geeft u ons het recht uw gegevens op te slaan. Onze privacy policy leest u op https://www.rossholidays.nl/klantenservice/over-ons/privacy.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten