Bagage Transavia

Wanneer u met Ross Holidays op vakantie gaat via Amsterdam, vliegt u doorgaans met de luchtvaartmaatschappij Transavia. Zij hanteren strikte voorwaarden voor zowel de hand- als ruimbagage. Hieronder vindt u de voorwaarden voor het meenemen van uw bagage.

Ik vlieg met Aegean Airlines
Ik vlieg met Corendon Airlines
Ik vlieg met Olympic Airways
Ik vlieg met Sky Express
Ik vlieg met TUI Fly

Handbagage en gereserveerde cabineruimte

U mag gratis één stuk handbagage (55x35x25 cm, zoals een rugzak of trolley) en een persoonlijk item zoals een kleine handtas of laptoptas (40x30x20 cm, zoals een kleine handtas, cameratas of laptoptas) meenemen aan boord. Het kleine stuk handbagage mag gegarandeerd mee aan boord en plaatst u onder de stoel voor u. In de bagagevakken boven de stoelen is plaats voor 70 stuks grote handbagage. Als het maximale aantal in de cabine is bereikt, wordt de rest van de grote stukken handbagage in het ruim geplaatst.

Transavia heeft per 15 juni 2021 een nieuwe service geïntroduceerd voor meer comfort aan boord: het reserveren van cabineruimte in de bagagevakken boven de stoelen voor grote stukken handbagage in combinatie met voorrang bij het instappen aan boord. De nieuwe service is bedoeld voor passagiers die er zeker van willen zijn dat de grote handbagage in de cabine meegenomen kan worden, de kosten beginnen bij € 5, - per stuk per enkele vlucht en is alleen door u zelf te boeken via Transavia selfservice.

Transavia selfservice

Ruimbagage bijboeken

Transavia biedt de mogelijkheid om vanaf 12 weken tot 4 uur (mits nog niet ingecheckt) voor de betreffende vlucht ruimbagage bij te boeken.

U mag uw ruimbagage verdelen over 5 bagagestukken per persoon. U betaalt één tarief voor het totale gewicht van uw ruimbagage.

De kilo’s die het vooraf ingekochte aantal overschrijden worden door Transavia op de luchthaven belast met € 15 per 5 kg. Baby’s mogen geen handbagage, maar 10 kg ruimbagage vrij meenemen. Een paraplubuggy mag tot aan de gate worden meegenomen en maximaal 7 kg wegen.

Aantal kilo Prijs ruimbagage retourvlucht Prijs ruimbagage retourvlucht
(vooraf geboekt) Zomer 2023(op luchthaven)
15 kg € 40€ 90
20 kg€ 50€ 120
25 kg€ 60€ 150
30 kg€ 80€ 180
40 kg€ 100€ 240
50 kg€ 160€ 300
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten