Bagage Transavia

Wanneer u met Ross Holidays op vakantie gaat via Amsterdam, vliegt u doorgaans met de luchtvaartmaatschappij Transavia. Zij hanteren strikte voorwaarden voor zowel de hand- als ruimbagage. Hieronder vindt u de voorwaarden voor het meenemen van uw bagage.

Ik vlieg met Aegean Airlines
Ik vlieg met Corendon Airlines
Ik vlieg met Olympic Airways

Uw handbagage

U mag 1 stuk handbagage (maximaal 10 kg) per persoon per vlucht meenemen.

Met een grotere tas of trolley (maximaal 55 x 40 x 25 cm) loopt u het risico dat u deze handbagage tijdens de vlucht niet bij u kunt houden in de cabine. Bij onvoldoende ruimte in de bagagevakken boven de stoelen neemt de crew uw handbagage namelijk in. Transavia vervoert deze dan als ruimbagage.

Tip! Neem handbagage mee die onder de stoel vóór u past: dit is een (rug)tas niet groter dan 45 x 40 x 25 cm. Deze kunt u tijdens de vlucht gegarandeerd bij u houden in de cabine, onder de stoel of in de bagageruimte boven het hoofd.

Ruimbagage bijboeken

Transavia biedt de mogelijkheid om vanaf 12 weken tot 30 uur voor de datum van uw heenvlucht en vanaf 12 weken tot 30 uur voor de datum van uw terugvlucht ruimbagage bij te boeken.

U mag uw ruimbagage verdelen over 5 bagagestukken per persoon. U betaalt één tarief voor het totale gewicht van uw ruimbagage.

De kilo’s die het vooraf ingekochte aantal overschrijden worden door Transavia op de luchthaven belast met € 15 per 5 kg. Baby’s mogen geen handbagage, maar 10 kg ruimbagage vrij meenemen. Een paraplubuggy mag tot aan de gate worden meegenomen en maximaal 7 kg wegen.

Aantal kilo Prijs ruimbagage retourvlucht Prijs ruimbagage retourvlucht
(vooraf geboekt) Zomer 2021(op luchthaven)
15 kg € 30€ 90
20 kg€ 40€ 120
25 kg€ 50€ 150
30 kg€ 60€ 180
40 kg€ 80€ 240
50 kg€ 148€ 300
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten