Voorwaarden Folegandros

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

De transfer van het vliegveld van Santorini naar de haven en van de haven van Folegandros naar uw vakantiewoning en terug is inbegrepen. De boottickets van Santorini naar Folegandros zijn ook bij de prijs inbegrepen. Deze worden voor u gereserveerd.

Op Folegandros is geen fysieke hostess aanwezig. U wordt door een vertegenwoordiger van ons lokale agentschap verwelkomd op de luchthaven van Santorini en begeleid naar de haven. Op Folegandros wordt u tevens opgewacht en naar de woning gebracht. Gedurende uw vakantie bieden wij u het gemak van een Nederlands sprekende, telefonische hostess service.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Op Folegandros zijn kinderkortingen niet van toepassing.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.


keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten