Onze specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Logos

Paxos

Logos is een klein, sfeervol vissersdorp aan de oostkust van Paxos op ongeveer 4km van Lakka. De hoofdstad van Paxos, Gaios ligt op een kleine 8km vanaf Logos. Het dorp Logos is gelegen in een natuurlijke baai en omgeven door een groen landschap. Op de heuvels rondom het dorp groeien vooral olijf- en pijnbomen. Wanneer u over water arriveert in Logos levert dit een prachtig uitzicht.

  • Paxos Griekenland
  • Paxos Griekenland
  • Paxos Griekenland
  • Paxos Griekenland
/

Op de groenblauwe zee dobberen overdag diverse vissersbootjes voordat ze ’s avonds weer koers zetten naar de smalle haven van Logos. De buit van de die dag wordt vers voor u bereidt, want Logos staat bekend om haar goede (vis)tavernes. Aan de boulevard vindt u naast de tavernes ook enkele winkeltjes, waar u rustig even langs kunt slenteren. Vooral in de avonduren is het een sfeervolle boulevard waar u gemakkelijk een paar uur kunt vertoeven. Wilt u vers brood halen voor een lunch of heeft u trek in zoetigheid? De bakkerij van Logos staat bekend als een goede bakkerij en trekt bewoners van heel Paxos.

De wateren rondom Logos lenen zich uitstekend voor duiken. De onderwaterwereld heeft veel te bieden en het water is kalm en helder. In de haven van Logos kunt u tevens een bootje huren waarmee u een dag kunt varen langs de Blue Caves of een bezoek kunt brengen aan Antipaxos.

op de kaart

Accommodaties op Paxos

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten